Νίκος Κοκλώνης: Ο πιο δύσκολος καλεσμένος στα ταξίδια του
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Ο πιο δύσκολος καλεσμένος στα ταξίδια του

Νίκος Κοκλώνης: Ο πιο δύσκολος καλεσμένος στα ταξίδια του

Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου και της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” το πρωί της Κυριακής, ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Mr. Travel επανέλαβε την αγάπη του για τα ταξίδια, μίλησε για τις δύο λαμπερές εορταστικές εκπομπές που ετοιμάζει για το OPEN, ενώ αποκάλυψε τους αγαπημένους καλεσμένους του στο Celebrity Travel, καθώς και εκείνους που τον δυσκόλεψαν περισσότερο. “Νομίζω πρέπει να γίνω ξανά, ο Γιώργος Μαρίνος του 2019” είπε χαρακτηριστικά με αφορμή τα εορταστικά show που ετοίμασε φέτος.

Χριστούγεννα στη Νυρεμβέργη

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει ένα λαμπερό Celebrty Travel για την ημέρα των Χριστουγέννων. Μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Stan, βρέθηκαν στη Νυρεμβέργη. Όπως λέει ο παρουσιαστής, κατέληξαν να στήσουν ένα κανονικό, απολαυστικό ελληνικό γλέντι, που θα παρακολουθήσουμε όλοι ανήμερα των Χριστουγέννων από το OPEN.

Πρωτοχρονιά με τον Γιάννη Πλούταρχο

Τα εορταστικά όμως έκτακτα, δεν σταματούν εδώ για τον Mr. Travel. Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την εκπομπή μέσα από την οποία θα αλλάξει χρόνο με τους τηλεθεατές του OPEN. Από τη λέσχη Αξιωματικών στο κέντρο της Αθήνας, ο Γιάννης Πλούταρχος, υπόσχεται να δώσει τον εορταστικό τόνο. Εκτός από τον αγαπητό τραγουδιστή, στο πρωτοχρονιάτικο θα δούμε τη Μελίνα Ασλανίδου και τους αδερφούς Κακουρίδη. Επίσης, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ένα στιγμιότυπο από την πρωτοχρονιάτικη εκπομπή με τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου που σίγουρα θα συζητηθεί.

Και ταξίδια; Πότε θα επιστρέψει στον φυσικό του χώρο, τα αεροδρόμια με μια βαλίτσα στο χέρι, ο Νίκος Κοκλώνης; “Μου λείπει, καθόμουν χτες και κοίταζα τη βαλίτσα μου και λέω, τι κάνω εγώ εδώ” είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου και παρατήρησε πως είναι η πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια που κάνει γιορτές στην Ελλάδα.

Τα ευτράπελα του Celebrity Travel

O Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε στα ταξίδια που έχει κάνει μέσα από την εκπομπή, ενώ μαζί με τη Σίσσυ θυμήθηκαν εκείνο που βρέθηκαν μαζί στο Νεπάλ. “Έχω περάσει τέλεια με την Εβελίνα Παπούλια στο Εδιμβούργο, με τη Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο στη Βενετία”, είπε ο Mr Travel για τις πιο όμορφες αναμνήσεις του από το Celebrity Travel. Σχολίασε επίσης, πως απόλαυσε και το ταξίδι του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

“Η αλήθεια είναι όταν ζεις με κάποιον τρεις μέρες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, δένεσαι” παρατήρησε στη συνέχεια. “Ακόμη και με κάποιους καλεσμένους, που τους φοβόμουν, όπως ήταν ο Γιώργος ο Λιάγκας είπα τελικά, είναι ο καλύτερός μου καλεσμένος” συμπλήρωσε.

Ο Νίκος Κοκλώνης παρατήρησε ωστόσο πως υπήρξαν και καλεσμένοι που στην συνέντευξη δεν θέλησαν να ανοιχτούν.

Το τελευταίο γύρισμα για τον ΑΝΤ1

Ο Mr Travel περιέγραψε στη συνέχεια μια δύσκολη στιγμή στο ταξίδι του στο Μαρόκο με καλεσμένος τον Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρία Κορινθίου. Όπως είπε, η βόλτα στην έρημο και η διαμονή σε σκηνή με βεδουίνους αποδείχτηκε δύσκολη υπόθεση, με αποτέλεσμα το τριήμερο ταξίδι να διαρκέσει τελικά επτά ημέρες. “Η Μαρία ήταν πιο ψύχραιμη κι από εμένα και από τον Γιάννη” σχολιάζει ο παρουσιαστής και προσθέτει: “Το τελευταίο γύρισμα για τον ΑΝΤ1 έμελλε να με ταλαιπωρήσει πολύ”.

Επιπλέον, σημείωσε πως το πιο δύσκολο άτομο σε γύρισμα ήταν ένας πολύ καλός του φίλος. “Το πιο δύσκολο άτομο για γύρισμα σε εμένα, επειδή ήμαστε φίλοι, ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς” είπε, περιγράφοντας πως ο κομμωτής φοβόταν να κοιμηθεί σε δωμάτιο κοντά στον πύργο του Δράκουλα.