Νίκος Κοκλώνης: «Έχω πάρει την απόφασή μου να φύγω από το Open»
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: «Έχω πάρει την απόφασή μου να φύγω από το Open»

Νίκος Κοκλώνης: «Έχω πάρει την απόφασή μου να φύγω από το Open»

Ο νέος κύκλος του J2US, ο έρωτας και το νέο challenge που έθεσε

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day ήταν σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης και μίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον νέο κύκλο του J2US που θα βγει στον «αέρα» από νέα τηλεοπτική στέγη, την απόφασή του να φύγει από το Open, την «Τέλεια απόδραση», τον έρωτα και το νέο του challenge.

Μιλώντας αρχικά, για την περιπέτεια με τον κορονοϊό είπε: «Κόλλησα κορονοϊό όταν κάναμε το J2US. Ξύπνησα ένα πρωί και έτρεχε λίγο η μύτη μου και πονούσε λίγο η μέση μου. Ζήτησα να έρθει ο γιατρός και είχα covid. Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω, γιατί είμαι και λίγο των άκρων».

Ωστόσο, μιλώντας και για το εμβόλιο για τον κορονοϊό, είπε: «Είχα πάει στο Ντουμπάι και περίμενα να μου κάνουν μοριακό τεστ και με ρώτησαν αν θέλω να κάνω εμβόλιο. Είχαν της Pfizer, αλλά δεν θα έμπαινε μέσα στο διαβατήριο και να το έκανα. Ήρθα εδώ και περιμένω να έρθει η σειρά μου» και σχολίασε: »Πες ότι το κάνεις, αν πάθεις όμως κάτι και είσαι σε ξένη χώρα, τι θα κάνεις;»

Το τέλος της συνεργασίας με το Open

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από το Open είπε: «Δεν είναι σωστό όταν η σεζόν τρέχει και έχω συμπαραγωγές με το “Ευτυχείτε” και το “Έλα Χαμογέλα” να πω ότι σταματάω από το Open πριν να τελειώσει η σεζόν. Αν ρωτάς τον Νίκο Κοκλώνη, θεωρώ ότι  κατά 99% έχω φύγει από το Open.

Το κανάλι έχει αλλάξει στρατηγική που δεν συμβαδίζει με αυτά που έχω στο μυαλό μου. Πολύ φιλικά είπα να σταματήσω τη συνεργασία. Αν έρθει ο ιδιοκτήτης και συζητήσουμε κάτι άλλο δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχω πάρει την απόφασή μου να φύγω από το Open, ως παρουσιαστής».

J2US, Celebrity Travel και Fame Story

Και αποκάλυψε: «Το J2US θα βγει τον Σεπτέμβριο στον “αέρα”, το πού, πώς, γιατί θα τα πούμε μαζί, όταν έρθει η ώρα».

Αναφερόμενος και στο Celebrity Travel είπε: «Πριν να γίνει όλο αυτό με την καραντίνα ξεκίνησα να αλλάζω το Celebrity Travel. Αντί να πηγαίνω με celebrities, ξεκίνησα να γράφω επεισόδια όπου ακολουθώ περίεργα πράγματα (τα μονοπάτια της κοκαϊνης, τον Πάμπλο Εσκομπάρ κλπ). Έχω γυρίσει έξι επεισόδια, ήρθε η καραντίνα και έχουμε σταματήσει. Θέλουμε να κάνουμε 10 ακόμη επεισόδια».

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Έχω κάποιες αδυναμίες. Οι φίλοι μου με ταλαιπωρούν συνήθως. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μου έβγαλε την Παναγία στο J2US. Ήθελε να είναι καλό αυτό που θα έκανε. Με την Κωνσταντίνα έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις, την αγαπώ, αλλά δεν έχουμε συμβόλαιο για συνεργασία».

Έπειτα, για το Fame Story δήλωσε: «Το Fame Story το έχουμε πάρει για παραγωγή και έχουμε και τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο δυναμικό που κάνει κάποιες αλλαγές στη Βίβλο. Δεν ξέρω ακόμη πού θα παίξει».

Οι επικίνδυνες στιγμές στα ταξίδια του

Για τις πιο επικίνδυνες στιγμές που έχει ζήσει στα ταξίδια του με το Celebrity Travel αποκάλυψε: «Όταν τελειώνει το γύρισμα θέλουμε να δούμε τα πιο dark μέρη ενός προορισμού. Είχαμε βρεθεί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Πάυλο Σταματόπουλο σε κάτι μέρη και είδαμε ανθρώπους να κάνουν περίεργα πράγματα και να τρώνε κάτι ζώα. Εκεί φοβήθηκα πρώτη φορά στη ζωή μου».

Και συνέχισε: «Είχαμε βρεθεί σε φαβέλα με τον Νίκο Μουτσινά και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, όπου ακούγαμε πυροβολισμούς και ατάραχος ο οδηγός μας έλεγε “μόνο μην γυρίσετε πίσω”».

https://streamable.com/rjnvwd

«Η Τέλεια Απόδραση»

Μιλώντας για το νέο τηλεοπτικό παιχνίδι του Alpha «Η Τέλεια Απόδραση» με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Celebrity εκδοχή που θα δούμε το Μ. Σάββατο με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Κώστα Φραγκολιά είπε απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια: «Ανυπομονώ να δω αν θα τα καταφέρετε. Έγινε αγώνας δρόμου και ήταν μεγάλη επιτυχία και της παραγωγής και του καναλιού που κατάφερε να βγει τόσο γρήγορα. Είναι και ο Φερεντίνος εκεί που είναι αστέρι».

Η επόμενη ερώτηση της Σταματίνας ήταν για την προσωπική του ζωή και το τι θα μπορούσε να στερηθεί…

«Ερωτευμένος θα μπορούσα να ζήσω σε μια καλύβα. Ερωτευμένος αγκαλιά να βλέπω τη θάλασσα. Τα λεφτά είναι εργαλείο, αλλά και όταν δεν τα είχα ήμουν ο ίδιος. Υπήρξε περίοδος που δεν είχα τίποτα, ούτε το εισιτήριο για να πάω στο γραφείο. Αλλά δεν “έπεσα” γιατί ήμουν ερωτευμένος. Ήμουν καλά εκεί οπότε είπα εντάξει θα τα βγάλουμε ξανά τα χρήματα».

Και συνέχισε: «Είμαι λίγο τυχερός, αλλά δεν το βάζω και κάτω. Αν δεν έχεις λεφτά και γίνονται άσχημα πράγματα στη ζωή σου πρέπει να δεις το πρόβλημα ως τρίτος. Αν το αντιμετωπίσεις έτσι θα καταφέρεις να το ξεπεράσεις. Σήμερα έχω πολλούς φίλους, αλλά ξέρω ότι αν κάτι γίνει και ξεμείνω από λεφτά κάποιοι θα φύγουν από δίπλα μου. Θα έχω τον Τρύφωνά μου. Είμαι happy και ξέρω ποιοι είναι κανονικοί μου φίλοι και ποιοι δεν είναι. Όταν ξεκίνησα τις παραγωγές έλεγαν “θα σκάσει ο Κοκλώνης”, αλλά εγώ σιγά σιγά με επιμονή και υπομονή κατάφερα να αποδείξω ότι είμαι σωστός και μεγαλώνω. Λάθη κάνουμε όλοι, αλλά το θέμα είναι να τα διορθώνουμε και να μαθαίνουμε από αυτά».

Και εξομολογήθηκε: «Είμαι ερωτευμένος τρία χρόνια τώρα με τα πάνω και τα κάτω μου. Περνάω καλά».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη «θρυλική» συνάντηση Βίσση – Βανδή στο J2US, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε: «Η αληθινή συνάντηση έγινε στο σπίτι μου. Μπήκε η Άννα Βίσση και είχε αργήσει να έρθει γιατί έκανε πρόβες. Ήμουν με τη Δέσποινα και ανοίγει η πόρτα, μπαίνει η Άννα και λέει “η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”. Ήμουν εκεί με τον Αρσενάκο και κοιτούσαμε να σώσουμε την κατάσταση. Τελικά δεν έγινε τίποτα κακό και έγιναν σχεδόν φίλες. Στο J2US είχα εγώ μόνο άγχος για το τι θα πω για την καθεμία».

Τέλος, για το επόμενο challenge του είπε ότι οι δυο κυρίες που θα ήθελε να φέρει για να τραγουδήσουν είναι η Ρούλα Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη.

https://streamable.com/zy4nkk