Νίκος Κοκλώνης: «Για πρώτη φορά θα δούμε Βίσση και Βανδή μαζί στο J2US»
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: «Για πρώτη φορά θα δούμε Βίσση και Βανδή μαζί στο J2US»

Νίκος Κοκλώνης: «Για πρώτη φορά θα δούμε Βίσση και Βανδή μαζί στο J2US»

Τι είπε για τις ψυχαγωγικές εκπομπές που ετοιμάζει στο Open

Στα παρασκήνια του video clip για το χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Γούτσου γούτσου» βρέθηκε η κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και ο Γρηγόρης Μπάκας και συνάντησε τον Νίκο Κοκλώνη. Ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US αποκάλυψε μάλιστα, ότι σε επόμενο live θα δούμε την Άννα Βίσση.

«Λες να κάνω επιτυχία με το χριστουγεννιάτικο; Σαν τραγουδιστής έχω χαράξει την πορεία μου. Το έχω αυτό. Είναι πιο ποπ το τραγούδι, γιατί είμαι λαϊκός τραγουδιστής», είπε αρχικά και συνέχισε: «Όλα ξεκίνησαν από το J2US. Ήρθε η έναρξη, ήρθαν τα λόγια, ο Σιγανός, ο Βαλεντίνο, βοήθησε και ο Πανταζής και το βγάλαμε. Είχα σκεφτεί διαφορετικά το video clip, αλλά η ομάδα μου συνεχίζει να με εκπλήσσει».

Μιλώντας για το J2US είπε: «Απόψε θα έχουμε την Καίτη Γαρμπή, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και μια ακόμη έκπληξη». Ενώ, αποκάλυψε πως στο J2US θα εμφανιστεί και η Άννα Βίσση: «Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Την αγαπώ και είναι καλή φίλη μου. Τηλεοπτικά δεν έχει βρεθεί ποτέ στο ίδιο πλατό η Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή και αυτό θα γίνει τελικά στο J2US. Μου πήρε δυο χρόνια να πείσω την Άννα Βίσση να έρθει στο σόου».

Ο Νίκος Κοκλώνης, όμως, βγήκε και σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και στη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Στο Open θα είμαστε στο επίπεδο ψυχαγωγίας από τα πιο δυνατά κανάλια. Από την 1η Φεβρουαρίου ξεκινούν τα καλά», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης θα δούμε Βίσση και Βανδή μαζί. Οι δυο ερμηνεύτριες δεν έχουν κάποιο πρόβλημα η μία με την άλλη. Το συζήτησα και με τις δυο πριν το ανακοινώσω», είπε, ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία του να συμμετέχει και ο Ηλίας Ψινάκης στο σόου.

Μιλώντας για την Κατερίνα Καινούργιου και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε είπε: «Η Κατερίνα μου έκανε τη χάρη και ήρθε και τραγούδησε το “Κοκορίκο”. Κάναμε μόνο δυο πρόβες και έχω να της πω “μπράβο της, τσαλακώθηκε”. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Η ιδέα του τραγουδιού ήταν της Κατερίνας. Ήθελε να “τρολαριστεί”…»