Nίκος Κοκλώνης: Η έκπληξη από τη Νέα Υόρκη που του ετοίμασε η Κατερίνα Καινούργιου και τον έκανε να συγκινηθεί
Νέα

Nίκος Κοκλώνης: Η έκπληξη από τη Νέα Υόρκη που του ετοίμασε η Κατερίνα Καινούργιου και τον έκανε να συγκινηθεί

Nίκος Κοκλώνης: Η έκπληξη από τη Νέα Υόρκη που του ετοίμασε η Κατερίνα Καινούργιου και τον έκανε να συγκινηθεί

Ο παρουσιαστής μίλησε και για τις αλλαγές που θα γίνουν στο Just the 2 of us ελέω κορονοϊού

Τον Νίκο Κοκλώνη υποδέχτηκε στην παρέα της μέσω Skype φυσικά η Κατερίνα Καινούργιου και του είχε ετοιμάσει διάφορες εκπλήξεις.

Ο παρουσιαστής του Just the 2 of Us βρισκόταν στο γυμναστήριό του και φυσικά εισέπραξε κομπλιμέντο από την παρουσιάστρια για το πόσο fit είναι.

“To μόνο που κάνω τώρα στην καραντίνα είναι γυμναστική, μπαλκόνι, ηλιοθεραπεία και φαγητό” είπε.

“Είσαι πιο ντούκι από ποτέ” του είπε η Κατερίνα.

Ο παρουσιαστής μίλησε και για την επανέναρξη των γυρισμάτων του μουσικού σόου.

“Εάν δε γίνει κάτι χειρότερο και η κατάσταση ομαλοποιηθεί, την επόμενη Τρίτη εμείς γράφουμε” επιβεβαίωσε.

“Θα ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές γιατί αυτό το Just θα είναι λίγο διαφορετικό για την προστασία όλων μας. Δηλαδή δεν θα υπάρχει green room, οι παίκτες θα μοιραστούν στις κερκίδες, στην αποφώνηση δεν θα είμαστε όλοι μαζί οπότε με αυτόν τον τρόπο θα περιορίσουμε και το ρίσκο. Ανάμεσα στην επιτροπή θα υπάρχει τζάμι για να μην ακουμπάει ο ένας τον άλλον” είπε.

Τότε η Κατερίνα του είπε για την πρώτη έκπληξη, τον γυμναστή του, που είναι αποκλεισμένος στη Μύκονο.

https://streamable.com/jftkjp

Επειδή η σύνδεση είχε κάποιο πρόβλημα, η Κατερίνα πέρασε σε μια μεγαλύτερη έκπληξη που άφησε άφωνο τον Νίκο, την σύνδεση μέσω skype με την ανιψιά του Γεωργιάνθη που ζει στη Νέα Υόρκη.

“Έχουμε μεγαλώσει μαζί” είπε για την κόρη της αδελφής του.

Η κοπέλα μίλησε με τα μελανότερα χρώματα για την κατάσταση στη Νέα Υόρκη.

Ο Νίκος αποκάλυψε ότι έχει να τη δει από τα Χριστούγεννα.

“Δε συγκινούμαι εύκολα εγώ. Είμαι ένας άνθρωπος που ταξιδεύω συνέχεια και έχουμε μεγαλώσει μαζί, οπότε από το εορταστικό που κάναμε με το Celebrity δεν τους έχω δει. Πριν από μια βδομάδα τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν δε νιώθουμε καλά, η αδελφή μου μάλλον είχε κορονοϊό. Φοβήθηκα πάρα πολύ, ένιωσα ότι χάνω την αδερφή μου αλλά δόξα τω Θεώ δεν είχε κάτι. Τα πράγματα αλλάζουν τόσο πολύ που δεν ξέρω αν η οικογένειά μου θα αντέξει. Γι’ αυτό με την έκπληξη που μου κάνατε έχω μείνει λίγο στήλη άλατος” είπε.

“Ο Νίκος είναι σαν τον μεγάλο μου αδελφό. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φοβηθεί πάρα πολύ. Η μαμά σε κάποια φάση δεν ένιωθε καλά και τρομοκρατηθήκαμε πάρα πολύ γιατί δεν ξέραμε αν πρέπει να πάμε στον γιατρό. Στην αρχή λέγαμε μόνο για ηλικιωμένους. Εδώ στη Νέα Υόρκη ακούμε για άλλες ηλικίες. Η οικογένεια του αρραβωνιαστικού μου όλοι το περάσανε”.

Η κοπέλα περιέγραψε τι έγινε όταν πήγαν τη μητέρα της στο νοσοκομείο όπου περίμεναν στο αυτοκίνητο και δεν μπορούσαν να τη συνοδέψουν μέσα.

https://streamable.com/azn3g9