Νίκος Κοκλώνης: «Η μεγαλύτερη αγωνία που είχα ήταν για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Ευτυχώς είναι μια χαρά»
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: «Η μεγαλύτερη αγωνία που είχα ήταν για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Ευτυχώς είναι μια χαρά»

Νίκος Κοκλώνης: «Η μεγαλύτερη αγωνία που είχα ήταν για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Ευτυχώς είναι μια χαρά»

Όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου για τα κρούσματα κορονοϊού και την αναβολή του J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε στην έναρξη του «Ευτυχείτε» και μίλησε για τα δύο κρούσματα κορονοϊού που βρέθηκαν στη δημοσιογραφική ομάδα όπως είπε του J2US, κάτι που οδήγησε σε αναβολή του σόου για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου.

«Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα όταν ένιωσα ότι έχω κρυώσει οπότε ερχόμενος στο γραφείο ζήτησα το καθιερωμένο τεστ που κάνουμε δυο φορές την εβδομάδα να γίνει νωρίτερα. Εγώ βγήκα αρνητικός και στα δύο που έκανα και στο μοριακό και στο rapid. Αυτό όμως δεν ισχύει για δύο άτομα από τη δημοσιογραφική ομάδα βγήκαν θετικά. Η πρώτη αντίδρασή μου ήταν να προχωρήσουμε αμέσως σε δεύτερο τεστ όχι μόνο η ομάδα του Just, Ευτυχώς μείναμε μόνο σε αυτά τα δύο κρούσματα. Απόφαση δική μου και του καναλιού ήταν να μείνουμε όλοι σε αυτοαπομόνωση. Θα κάνουμε ξανά την Παρασκευή και τη Δευτέρα τεστ και αν βγουν αρνητικά το άλλο Σάββατο θα βγούμε κανονικά».

Ο παραγωγός εξήγησε ότι το πλατό του Βig Brohter είναι στον ίδιο χώρο με του Style Me Up και μέχρι τις 12 χθες και τα μέλη αυτής της εκπομπής πέρασαν από τεστ αλλά δεν βρέθηκε άλλο θετικό κρούσμα.

«Πάρα πολλά άτομα που δουλεύουν σε μία παραγωγή μπορεί να δουλεύουν και σε άλλες παραγωγές. Κυρίως τεχνικοί που δουλεύουν σε πάρα πολλές παραγωγές. Όταν ενημερώθηκα ότι ένας άλλος τεχνικός βγήκε θετικός σε μια άλλη μεγάλη παραγωγή έκανα τεστ και στο Style Me Up» εξήγησε.

Ο Νίκος Κοκλώνης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Znews ότι υπάρχει κρούσμα στο Big Brother.

Παράλληλα όμως αποκάλυψε τη μεγαλύτερή του ανησυχία όταν βρέθηκαν τα δύο κρούσματα: «Η μεγαλύτερη αγωνία που είχα ήταν για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Ευτυχώς είναι μια χαρά» είπε.

«Ήταν στην Κινέττα και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τη βρούμε για να κάνει τεστ. Αλλά όλα καλά».

https://streamable.com/98n9fa