Νίκος Κοκλώνης: Η πρεμιέρα του J2US, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η γνωριμία με τον The Bachelor
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Η πρεμιέρα του J2US, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η γνωριμία με τον The Bachelor

Νίκος Κοκλώνης: Η πρεμιέρα του J2US, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η γνωριμία με τον The Bachelor

Όλα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Just the 2 of Us που θα γίνει live το βράδυ του Σαββάτου στο Open, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε για όλα όσα θα δούμε στο show, τις εκπλήξεις που ετοιμάζει, τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν να τραγουδήσουν, αλλά και τη Βάνα Μπάρμπα, την Ελένη Τσολάκη και τη Βίκυ Κάβουρα που δεν θα είναι τελικά στο J2US.

Φέτος, για πρώτη χρονιά το J2US θα είναι live, τον αγχώνει αυτό; «Να σου πω την αλήθεια δεν είμαι για το γραμμένο».

Για τα ονόματα που θα δούμε στο show ανέφερε: «Ήταν δύσκολο να κάνουμε casting καλύτερο από το περσινό. Η Ζωζώ ήταν μια έκπληξη για εμένα γιατί είναι η μοναδική σταρ από εκείνη την εποχή» και συνέχισε αναφέροντας πως στο ραντεβού που είχαν τον κέρδισε η ζωντάνια και η χαρά της. «Μια χάρη θέλω μόνο ο παίκτης που θα διαγωνιστώ να είναι νέος και ωραίος και να έχει αντοχές, γιατί εγώ θέλω να χορεύω», ήταν μάλιστα αυτό που του είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Μαζί της θα είναι φυσικά ο Γιάννης Αθητάκης.

Μιλώντας για τις αμοιβές στο show, ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε: «Φυσικά αμείβονται οι παίκτες και επιλέγουν ένα ποσοστό να πηγαίνει σε φιλανθρωπικό σκοπό. Εμείς φέτος θα δώσουμε τα χρήματα στην ΕΛΕΠΑΠ και στο γηροκομείο Πειραιά. Πέρσι δώσαμε χρήματα στο “Σωτηρία” και το “Παίδων”. Έγιναν πολλά παζάρια και διαπραγματεύσεις και υπήρξε παρουσιάστρια πρώτης γραμμής που μου είπε θέλω 6.000 το επεισόδιο».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως θα υπάρξει ένας νέος συνεργάτης στο J2US που θα είναι ο υπεύθυνος για να επιλέγει τα τραγούδια που θα λένε τα ζευγάρια.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με το σχολιασμό της απόφασης της Βάνας Μπάρμπα να μην είναι τελικά στο show. Η ίδια μάλιστα, με τηλεφωνική παρέμβαση στο «Ευτυχείτε» ξεκαθάρισε την κατάσταση:

«Είμαι σε μια περίεργη ψυχολογία και δεν πατάω καλά στα πόδια μου για να συμμετέχω. Η ψυχολογία μου δεν είναι καλά, είμαι τόσο στεναχωρημένη που βλέπω δίπλα μου συναδέλφους που δεν έχουν να πάνε supermarket. Έρχεται μια δύσκολη περίοδος», είπε η Βάνα Μπάρμπα και δεσμεύτηκε να βρεθεί ως guest στο show.

https://streamable.com/237k6z

Έπειτα, ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ελένης Τσολάκη: «Την ήθελα την Ελένη Τσολάκη. Έκανε το δοκιμαστικό. Εμένα μου άρεσε, αλλά δεν ταίριαζε η φωνή με τον Ηλία Βρεττό. Υπήρξε μια κόντρα, της προτείναμε να είναι με άλλο παρτενέρ, δεν δέχτηκε και έφυγε».

Για το αν θα συμμετέχει ο Τρύφωνας Σαμαράς και φέτος στο show αποκάλυψε: «Οι κριτές θα διαλέξουν αν θα είναι ο Τρύφωνας ζευγάρι με την Έφη Σαρρή. Υπάρχουν δυο ακόμη πρόσωπα υποψήφιοι».

https://streamable.com/namlu2

Η επόμενη έκπληξη για τον Νϊκο Κοκλώνη, όμως, ήρθε λίγα λεπτά αργότερα με τη Νατάσα Καλογρίδη να βγαίνει σε τηλεφωνική σύνδεση και να αποκαλύπτεται το άγνωστο ταξίδι που είχε κάνει εκείνη, ο Νίκος Κοκλώνης και ο The Bachelor Παναγιώτης Βασιλάκος στην Ισλανδία.

Ο Νίκος Κοκλώνης, μάλιστα, εξομολογήθηκε πως σε εκείνο το ταξίδι που είχε γίνει για το Celebrity Travel λίγο μετά το τέλος των Nomads στον ΑΝΤ1 είχε αποκλειστεί λόγω της κακοκαιρίας με τη Νατάσα και τον Παναγιώτη Βασιλάκο στην Ισλανδία.

https://streamable.com/6tpe6v

Ακόμη, ενώ η Νατάσα Καλογρίδη βρισκόταν στη γραμμή, ακούσαμε και τη Ζένια Μπονάτσου, να μιλά για τη σχέση τους. Η Ζένια δεν γνώριζε τη Νατάσα Καλογρίδη πριν το show. Και μπορεί πολλά να είχαν ακουστεί για την περίοδο που η Νατάσα είχε έρθει κοντά με τον παππού της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τώρα όμως οι δυο τους φαίνεται πως γνωρίστηκαν και έχουν πολύ καλές σχέσεις.

https://streamable.com/u1i43l

Τέλος, για τη Βίκυ Κάβουρα και το τέλος της συνεργασίας τους ανέφερε: «Εγώ τη Βίκυ την είχα πάντα μαζί μου από τα πρώτα show. Δεν την έβγαλε κανείς από το show. Της πρότεινα να κάνει κάτι άλλο και να φαίνεται πιο πολύ και μου είπε δεν θέλω. Μετά έμαθα ότι έκανε ένα άλλο ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι για μεσημεριανή ζώνη και στενοχωρήθηκα που δεν μου το είπε, γιατί ήμασταν μαζί σε όλα».