Νίκος Κοκλώνης: Η πρώτη backstage φωτογραφία από το εντυπωσιακό του σκηνικό
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Η πρώτη backstage φωτογραφία από το εντυπωσιακό του σκηνικό

Νίκος Κοκλώνης: Η πρώτη backstage φωτογραφία από το εντυπωσιακό του σκηνικό

Λίγες μέρες μόνο απομένουν μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου, φαντασμαγορικού σόου του Νίκου Κοκλώνη.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής;

Ο παρουσιαστής που μας έχει συνηθίσει σε υψηλού επιπέδου παραγωγές, ξεκινά το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 21:00 το πιο φιλόδοξό του project στη βραδινή ζώνη, το It’ s Show Time.

https://www.facebook.com/itsshowtimegr/posts/405653640246454

Όπως έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό, ο Νίκος Κοκλώνης σκοπεύει να έχει μαζί του κάθε Σάββατο σημαντικούς σταρ του εξωτερικού και έκανε την αρχή με την Pamela Anderson.

H Pamela Anderson στην Αθήνα, καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη – Ζuma Press

Η χολιγουντιανή ντίβα ήρθε στην Αθήνα και έκανε τα απαραίτητα γυρίσματα για την εκπομπή του Σαββάτου ενώ ο φακός την απαθανάτισε κατά την έξοδό της από το ξενοδοχείο της στο κέντρο της Αθήνας.

Επίσης για την πρεμιέρα του, ο Νίκος θα έχει μαζί του και την Ελένη Φουρέιρα αλλά και τον Βαγγέλη Κακουριώτη.

Μαζί του θα είναι η Βίκυ Κάβουρα που θα συντονίζει ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι με μοναδικά δώρα, τόσο για το κοινό στο στούντιο όσο και για τους τηλεθεατές.

Παράλληλα, ο stand up comedian Γιώργος Γιαννακόπουλος θα σχολιάζει με το δικό του μοναδικό του τρόπο την επικαιρότητα.

Τα σκηνικά υπερπαραγωγή

Αυτό όμως που περιμένουμε με ανυπομονησία είναι η αποκάλυψη του φαντασμαγορικού σκηνικού του σόου. Όπως μαθαίνουμε πρόκειται για μία υπερπαραγωγή με ένα δυναμικό και συνεχώς εναλλασσόμενο σκηνικό, με θεαματικά led & graphic animation που «αγκαλιάζουν» όλο το πλατό.

Και ιδού η πρώτη απόδειξη, η πρώτη backstage φωτογραφία από τα γυρίσματα του σόου που μας δίνει μία πολύ καλή γεύση για το υψηλού επιπέδου σκηνικό και την άρτια παραγωγή που μας ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης.

Μένει να δούμε τι άλλες εκπλήξεις μας ετοιμάζει ο showman – πλέον- Νίκος, που όπως μαθαίνουμε έχει προετοιμαστεί σε κάθε επίπεδο ακόμα και με μαθήματα ορθοφωνίας.