Νίκος Κοκλώνης: «Ποτέ μου δεν πρόκειται να κόψω ένα πρόγραμμα και να αφήσω κάποιον από τους συνεργάτες μου χωρίς δουλειά»
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: «Ποτέ μου δεν πρόκειται να κόψω ένα πρόγραμμα και να αφήσω κάποιον από τους συνεργάτες μου χωρίς δουλειά»

Νίκος Κοκλώνης: «Ποτέ μου δεν πρόκειται να κόψω ένα πρόγραμμα και να αφήσω κάποιον από τους συνεργάτες μου χωρίς δουλειά»

Οι τελευταίες εξελίξεις στο J2US, το Joker και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σε πυρετό προετοιμασιών για το Just the 2 of Us του Σαββάτου βρίσκεται ο Νίκος Κοκλώνης και μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τις τελευταίες εξελίξεις στο show μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής του Open αναφέρθηκε στην αντικατάσταση της Ραχήλ Μακρή, στη Ζωζώ Σαπουντζάκη, αλλά και στην καλή του φίλη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Νομίζω είμαι καλύτερος στο ζωντανό. Στο γραμμένο ήμουν λίγο σαν ρομπότ», παραδέχτηκε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης και αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στη συμμετοχή της Ζωζώς Σαπουντζάκη: «Ήταν δύσκολο να πείσω τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Πίστευα ότι δεν θα έρθει. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν έναν ωραίο μελαχρινό παρτενέρ. Τις έδωσα τέσσερις επιλογές και διάλεξε τον Γιάννη Αθητάκη».

Για τη Βίκυ Κάβουρα και το περιστατικό που τον στενοχώρησε, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε: «Με τη Βίκυ Κάβουρα σκεφτήκαμε ότι ο ρόλος της έπρεπε να αλλάξει και να αναβαθμιστεί φέτος. Δεν έχει απολυθεί ακόμη από την εταιρεία μου. Ο ρόλος που θέλαμε να έχει ήταν μια τρίτη ματιά στις πρόβες και θα είχε την τελευταία δήλωση των ζευγαριών πριν βγουν στη σκηνή. Εκείνη θεώρησε ότι αυτό είναι υποβάθμιση και δεν δέχτηκε.

Έμαθα ότι έκανε ένα δοκιμαστικό στον ΣΚΑΪ για μια εκπομπή τηλεμάρκετινγκ. Δεν μου άρεσε που δεν το ήξερα. Στεναχωρήθηκα που δυο ώρες πριν την πρεμιέρα έκανε ένα story στα social media. Εντάξει όλοι έχουμε νεύρα».

Για την Ελένη Τσολάκη ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω γιατί τελικά δεν είναι η Ελένη Τσολάκη στο J2US, αλλά δεν ξεκίνησε από εμένα, ούτε πήρα την απόφαση να μην είναι μαζί μας».

Για το ατύχημα της Ραχήλ Μακρή και στην αντικατάστασή της είπε: «Δυστυχώς η Ραχήλ Μακρή είχε το τροχαίο και δεν θα μπορεί να είναι μαζί μας. Θα έχουμε μια αντικατάσταση που θα την δείτε το Σάββατο».

Και συνέχισε: «Η συμμετοχή της Ραχήλ Μακρή είχε ανακοινωθεί πριν 1,5 μήνα. Έκανε και η ίδια μια ανακοίνωση στα social media ότι τα posts ήταν πλαστογραφημένα και δεν είχα κανένα θέμα με τον ΠΑΟΚ, τους οπαδούς, την ιδιοκτησία του καναλιού κι εμένα».

Ακόμη, για τις αλλαγές που έγιναν στο Joker, αποκάλυψε: «Είναι νωρίς να κρίνουμε. Ποτέ μου δεν πρόκειται να κόψω ένα πρόγραμμα και να αφήσω κάποιον από τους συνεργάτες μου χωρίς δουλειά, όσο περνά από το χέρι μου. Η απόφαση είναι, όμως, του καναλιού, γιατί εγώ κάνω εκτέλεση παραγωγής. Δεν θα έκανα αυτό το τηλεπαιχνίδι, ούτε θα το ξανακάνω γιατί ο κόσμος το έχει βαρεθεί».

Για τις παραγωγές που ετοιμάζει με την εταιρεία του και στο Mega, ανέφερε: «Πέντε παραγωγές συζητώ με το Mega. Είμαι ελεύθερος παραγωγός, αλλά στο κομμάτι της παρουσίασης, ανήκω στο Open».

Τέλος, για την καλή του φίλη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε: «Συμβόλαιο δεν έχει υπογράψει, αλλά αν βρω ένα concept που της ταιριάζει, εννοείται ότι θα της το προτείνω. Αν δεν παρουσίαζε το Style Me Up η Μαρία Μπακοδήμου, θα έβαζα την Κωνσταντίνα».

https://streamable.com/kgnwva?fbclid=IwAR0vPQpEVaKZxw9kiQggyKaL1NyRH-4g_HZFUQmdDUC9rri1CuRUb-018J0