Νίκος Κοκλώνης: «Όποιος παίκτης έχει κορονοϊό θα έχω έτοιμο αντικαταστάτη»
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: «Όποιος παίκτης έχει κορονοϊό θα έχω έτοιμο αντικαταστάτη»

Νίκος Κοκλώνης: «Όποιος παίκτης έχει κορονοϊό θα έχω έτοιμο αντικαταστάτη»

Το backup plan του παραγωγού για το Just the 2 of us

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στο «Έλα, Χαμογέλα» και μάλιστα η συζήτηση ξεκίνησε χιουμοριστικά όταν ο Παύλος Σταματόπουλος του ζήτησε να κάνει την παραγωγή και του GNTM.

O παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε για τα κρούσματα κορονοϊού στο J2US και αστειεύτηκε με το γεγονός ότι αυτό το Σάββατο δεν θα προβληθεί το σόου λέγοντας ότι στο τέλος ούτε το επόμενο θα γίνει γιατί δεν θα χωράει στην οθόνη επειδή τρώει. Μάλιστα κάλεσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τον γυμνάσει.

Όπως επανέλαβε όλη η περιπέτεια ξεκίνησε όταν εκείνος ένιωσε αδιαθεσία και θέλησε να γίνουν τα τεστ κορονοϊού νωρίτερα και έτσι βρέθηκαν τα κρούσματα των ασυμπτωματικών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος τουλάχιστον που το περνάμε έτσι χωρίς επιπλοκές. Εύχομαι να φύγει να τελειώσει» είπε. «Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το Σάββατο κάναμε όλοι τεστ και είμαστε αρνητικοί. Είμαστε μια παραγωγή με 286 άτομα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να προσέχουμε. Αν πάει ένας για καφέ και δεν φοράει μάσκα και κολλήσει θα κολλήσουμε όλοι. Το Just είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας. Ο κορονοϊός είναι στη ζωή μας και θα μείνει. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό» είπε.

https://streamable.com/0oawlz

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την παραγωγή που ετοιμάζει στη ζώνη 1-4 στο Mega και τις συζητήσεις που έχει κάνει με διάφορα πρόσωπα. Μάλιστα όπως ανέφερε, ο Μάρκος Σεφερλής είχε πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες.

Τι θα γίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην οποία έχει «τάξει» εκπομπή;  «Mε την Κωνσταντίνα μίλησα, αν βρούμε ένα πρότζεκτ ωραίο θα το δούμε. Έχει μέλλον στην τηλεόραση».

Όπως είπε, η ανησυχία του ήταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη η οποία όμως είναι καλά και θα συνεχίσει κανονικά στο σόου.

Επιπλέον ανέφερε ότι πιθανόν η Πηγή Δεβετζή να αντικαταστήσει τον Τρύφωνα Σαμαρά ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε έχει backup plan για το Just, «Όποιος παίκτης έχει κορονοϊό θα έχω έτοιμο αντικαταστάτη» είπε.

https://streamable.com/yjeptj

O Νίκος Κοκλώνης μίλησε για ένα νέο σόου που υπάρχει υπό σκέψη πάλι με celebrities που δεν θα το παρουσιάσει, το I can do that που είναι φιλανθρωπικό και διαρκεί 13 εβδομάδες.

Δεν θέλησε να πει όμως σε ποιο κανάλι θα το κάνει ενώ προανήγγειλε ριάλιτι εγκλεισμού από το παρελθόν το οποίο δεν απέκλεισε να παρουσιάσει.

https://streamable.com/r57oua