Νίκος Κοκλώνης: Όσα είπε για το J2US στη Ναταλία Γερμανού λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό – «Θα σκίσω και το κοστούμι!»
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Όσα είπε για το J2US στη Ναταλία Γερμανού λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό – «Θα σκίσω και το κοστούμι!»

Νίκος Κοκλώνης: Όσα είπε για το J2US στη Ναταλία Γερμανού λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό – «Θα σκίσω και το κοστούμι!»

Οι ευχές και οι αποκαλύψεις

Ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε σε απευθείας σύνδεση στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τον αποψινό τελικό του J2US.

Αρχικά ευχήθηκε «υγεία, ευτυχία και έρωτα, έναν μεγάλο έρωτα» είπε με έμφαση.

«Έχουμε εκπλήξεις… ενώσεις… συμφιλιώσεις» αποκάλυψε!

Η Ναταλία Γερμανού του ζήτησε να θυμηθεί τη στιγμή που ήρθε σε δύσκολη θέση στο σόου.

«Δεν θα ξεχάσω όταν έχει ξεκινήσει το Just και ξαφνικά βγαίνει η Μάρα Μεϊμαρίδη δίπλα μου και αρχίζει να πετάει κάτι κουκλάκια δίπλα μου, δεν έχω νιώσει πιο άβολα ποτέ. Κοκκινίζω, ντρέπομαι! Δεν ξέρω πώς να το χειριστό» είπε.

Για την ένωση Βίσση-Βανδή είπε:

«Ήταν πολύ δύσκολο. Όμως επειδή η Άννα και η Δέσποινα αποφασίζουν στο λεπτό ήμουν τυχερός, βρεθήκαμε σπίτι μου και τα βρήκανε. Πόσο άγχος είχα μην πω κάτι περισσότερο για τη μία ή την άλλη ή κάτι λιγότερο κατά λάθος! Απλά προσκύνησα την Άννα Βίσση.».

«Ήθελα να κάνω άλλο ένα fan club χαρούμενο αλλά επειδή θέλω να μου μιλάει η Καίτη Γαρμπή και φέτος αποφάσισα να το αποφύγω!» αποκάλυψε.

«Θα σκίσω και το κοστούμι νομίζω» είπε με χιούμορ!

Ο παραγωγός και CEO της Barking Well και παρουσιαστής του J2US είχε στείλει τις δικές του ευχές για το 2022 μέσω Instagram:

«Βλέποντας αυτό το “a day you were really happy in 2021” αλήθεια δυσκολεύομαι πολύ να διαλέξω κάποιες μόνο στιγμές. Γιατί παρά τις δυσκολίες και τις ανατροπές που έφερε η πανδημία σε όλους μας, κάνοντας το 2021 πολύ «ιδιαίτερο», η χρόνια που σε λίγο φεύγει έφερε και μεγάλες προκλήσεις μέσα από τις οποίες γίναμε πιο δυνατοί και ήρθαμε πιο κοντά με όσους επιλέξαμε -με πιο αυστηρά κριτήρια από άλλοτε.

Οι στιγμές ευτυχίας είναι τελικά τόσο πολλές που δεν χωρούν στις φωτογραφίες του κινητού.

Το «μαζί» απέκτησε μεγαλύτερη αξία, όπως και το άγγιγμα, η αγκαλιά, το φιλί.

Νέα αξία απέκτησε και ένα αυθεντικό, αληθινά κεφάτο πάρτι. Κι επειδή τα νέα μέτρα μας άλλαξαν αρκετά τα πλάνα της πρωτοχρονιάς, εγώ σας υπόσχομαι πως στο αυριανό μας πάρτι στο just, τον μεγάλο μας τελικό, θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί, με την ψυχή μας.

Το grand finale μας είναι με πολλή πολλή αγάπη αφιερωμένο σε όλους εσάς που μας αγκαλιάσατε από το πρώτο λαιβ και έκτοτε περνάμε όλα τα Σαββατόβραδα μαζί (ναι, σπουδαίο το «μαζί»!).

Καλή χρόνια σας εύχομαι, με πολλά γούτσου γούτσου με όποιον αγαπάτε, και αύριο πρωτοχρονιά, στις 20.00 ακριβώς σας περιμένω! Με υπέροχη -top!- παρέα, πολλές εκπλήξεις, πολλά δώρα, πολύ κέφι -τα υπόλοιπα δεν θα σας τα πω θα τα ζήσουμε παρέα live! ❤️🌟🌲

Καλό 2022 αγάπες μου!»