Νίκος Κοκλώνης: Όσα είπε για το J2US του Σαββάτου, το Mega, τον Ντάνο και τη Ρούλα Κορομηλά
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Όσα είπε για το J2US του Σαββάτου, το Mega, τον Ντάνο και τη Ρούλα Κορομηλά

Νίκος Κοκλώνης: Όσα είπε για το J2US του Σαββάτου, το Mega, τον Ντάνο και τη Ρούλα Κορομηλά

Μίλησε στους «Κου Κου»

Στη «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης και έλυσε τις απορίες των παρουσιαστών για το J2US που επανέρχεται στις οθόνες μας αυτό το Σάββατο.

Όπως είπε θα υπάρξουν αλλαγές λόγω κορονοϊού, δεν θα υπάρχει κοινό, οι τεχνικοί θα είναι λιγότεροι, τα ζευγάρια θα μπαίνουν ένα ένα μέσα και θα τηρούνται αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

«Δεν πρόκειται να σταματήσω να παίρνω μέτρα αλλά και να λέω ό,τι συμβαίνει. Μπορεί να έχω αποστειρώσει το περιεχόμενο παρόλα αυτά μια χαρά θα διασκεδάσουμε. Είναι μια πολύ ακριβή παραγωγή που απασχολεί αρκετές οικογένειες άρα πρέπει να κρατήσω ισορροπίες», είπε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε όμως και τι συμβαίνει με την Πηγή Δεβετζή -η οποία παραπονέθηκε ότι δεν της απαντάει τα τηλέφωνα-και αν θα επιστρέψει στο σόου. Όπως είπε, η αθλήτρια θέλησε να πει ένα συγκεκριμένο τραγούδι, όμως η επιλογή είχε ήδη γίνει και έτσι αυτό το Σάββατο θα δούμε τον Τρύφωνα Σαμαρά και τις επόμενες εβδομάδες την Πηγή.

Μίλησε και για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία είναι καλά και θα είναι στο live, ο Αναστάσιος Ράμμος αναμένει το τεστ του και αν είναι θετικό θα υπάρξει άλλος coach για την Κατερίνα, ενώ αρνητική είναι και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία θα είναι στο live.

«Δεν θα επιτρέψω την είσοδο σε κανέναν εάν δεν έχει αρνητικό τεστ», είπε.

https://streamable.com/8vi7rn

«Η Ρούλα είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να επιστρέψει στην τηλεόραση»

Ο παρουσιαστής μίλησε και για τα όσα ακούγονται ότι πάει από το Οpen στο Mega και όπως είπε είναι λίγο άκομψο να μιλάει για άλλο κανάλι όταν δεν έχει λήξει η συνεργασία του με το υπάρχον.

«Το θέμα δεν είναι αν θα μείνω ή αν θα φύγω. Το ότι έχω κάνει συζήτηση με το Mega για τις παραγωγές και γενικά πολλές ιδέες το ξέρετε, άλλωστε συνεργάζομαι και με τα δύο κανάλια. Αυτή τη στιγμή μαγειρεύονται πάρα πολλά πράγματα στα κανάλια. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο Open και είναι πάρα πολύ άκομψο να μιλάω για ένα άλλο κανάλι»

Όπως είπε υπάρχουν σκέψεις και για μυθοπλασία και μάλιστα προσκάλεσε και τον Κρατερό να συμμετέχει ενώ επιβεβαίωσε τη συνεργασία του με τον Πέτρο Μπούτο.

«Η Ρούλα είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να επιστρέψει στην τηλεόραση. Πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα. Brainstorming έχουμε κάνει με τη Ρούλα. Δεν έχει κάνει παιχνίδι, μεσημεριανή ζώνη, κοινωνική εκπομπή που θα μπορούσε να τα απογειώσει. Μου είπε ότι αν βρούμε μια καλή ιδέα θα το συζητήσουμε. Τέλος Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου αν βρούμε το concept εγώ είμαι έτοιμος».

Όσον αφορά το αν κόβεται το Booth είπε ότι δεν είναι διευθυντής προγράμματος αλλά όπως τόνισε τα κορίτσια είναι στο δυναμικό της εταιρείας του μέχρι τον Ιούνιο. «Αν θα αλλάξει το concept είναι κάτι που θα το αποφασίσει η διεύθυνση προγράμματος».

«Εγώ αν ήμουν άλλος παραγωγός θα επέλεγα παρουσιαστή του Survivor τον Ντάνο. Θα προτιμούσα να έρθει σε μένα με κλειστό συμβόλαιο» είπε με έμφαση.

https://streamable.com/fbnoal