Νίκος Κοκλώνης: Πώς γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ και τι φοβάται περισσότερο;
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Πώς γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ και τι φοβάται περισσότερο;

Νίκος Κοκλώνης: Πώς γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ και τι φοβάται περισσότερο;

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν, αποκάλυψε τη μεγάλη του φοβία ενώ πέρασε και από τις “Μύγες”, την χιουμοριστική ενότητα της εκπομπής.

“Οι Μύγες” και η μύτη του Νίκου

Σε χιουμοριστικό τεστ γεωγραφίας υπέβαλαν οι “Μύγες” τον Νίκο Κοκλώνη, ζητώντας του να βρει τις χώρες στις οποίες ανήκαν φανταστικές πρωτεύουσες. Οι “Μύγες” ρώτησαν τον Νίκο αν έχει βάλει μαλλιά και εκείνος τους αποκάλυψε ότι έχει διορθώσει τη μύτη του. Μάλιστα τους είπε ότι υπάρχουν άνθρωποι που τον φιλάνε στη μύτη γιατί τους αρέσει και έτσι οι”Μύγες” τον αποχαιρέτισαν φιλώντας τον στη μύτη!

Το ευτράπελο με τον κροκόδειλο και η… πουλοφοβία

Ο Γρηγόρης ζήτησε από τον Νίκο να του διηγηθεί κάποια αστεία ή δύσκολη στιγμή από το Celebrity Travel και εκείνος αποκάλυψε την… τρομάρα που πήρε με τον Πάνο Βλάχο στην Κόστα Ρίκα όταν κατάλαβαν ότι πίσω τους υπήρχε ένας κροκόδειλος.

Ο Νίκος επίσης ομολόγησε ότι μόνο πράγμα που φοβάται είναι τα πουλιά και ο Γρηγόρης τον ενημέρωσε ότι δεν είναι μόνος, καθώς στο παρελθόν, η καλεσμένη του Βιβή Μαστραλέξη είχε ομολογήσει ότι είχε την ίδια φοβία.

Τα επιχειρηματικά λάθη

Ο Νίκος Κοκλώνης διηγήθηκε πώς από τη μεγάλη επιτυχία στα 28 του βρέθηκε να έχει πτωχεύσει και να ξαναρχίζει από το μηδέν. Την περίοδο που όλα ήταν δύσκολα, ομολόγησε ότι όλοι οι διάσημοι φίλοι του δεν ήταν εκεί, εκτός από τον Τρύφωνα Σαμαρά που τον στήριξε απεριόριστα.

Όταν ο Γρηγόρης τον ρώτησε γιατί δεν ασχολείται ξανά με τις επιχειρήσεις, ο Νίκος απάντησε με ειλικρίνεια αυτό είναι κάτι που φοβάται περισσότερο από τα πουλιά: “Φοβάμαι. Δεν θέλω να έρθει ξανά εκείνη η στιγμή που δεν θα έχω ρεύμα στο σπίτι και τίποτα στο ντουλάπι να φάω”.

Ο Νίκος ομολόγησε ότι πέρασε πολύ δύσκολα όταν οι επιχειρήσεις του είχαν προβλήματα σε σημείο που να θέλει να θέσει τέρμα στη ζωή του. Όμως στάθηκε στα πόδια του διότι ήταν αυτοδημιούργητος και πολύ δραστήριος.

Η γνωριμία με τον Ντόναλντ Τραμπ και το εισιτήριο στον Justin Bieber

Ο Νίκος Κοκλώνης διηγήθηκε πώς γνώρισε τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προτού γίνει πρόεδρος. Μέσω μίας κοινής τους γνωστής στην Αμερική, παρουσιάστηκε στον Τραμπ και του ζήτησε οικονομική βοήθεια και μάλιστα ο Τραμπ παζάρεψε τα χρήματα. Τελικά έδωσε στον Νίκο 1,7 εκατομμύρια τα οποία πήρε πίσω στο ακέραιο.

Αντίστοιχα, όταν ο Justin Bieber είχε συλληφθεί στην Αμερική να οδηγεί μεθυσμένος και πολύς κόσμος ζητούσε να φύγει από την Αμερική ( σ.σ. ο τραγουδιστής είναι Καναδός), ο Νίκος Κοκλώνης του πήγε ένα εισιτήριο της Airfast Tickets χωρίς επιστροφή στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνταν.

Ο Νίκος έδωσε λεπτομέρειες και για το νέο του σόου. Αποκάλυψε ότι έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερη φάρσα για την Pamela Anderson αλλά και ότι σε επόμενα επεισόδια θα φέρει μέλος από την οικογένεια Kardashian!

Η πρόσκληση στον Γρηγόρη και ο έρωτας

Ο Νίκος προσκάλεσε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στις δύο εκπομπές του ενώ αναφέρθηκε σε άγνωστες λεπτομέρειες από το Celebrity Travel. Ομολόγησε ότι ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του, δημιουργικό και καταστροφικό, ενώ αυτή την περίοδο εξομολογήθηκε ότι “κάτι πάει να γίνει” στον τομέα αυτό της ζωής του.