Νίκος Κοκλώνης: Πότε αρχίζουν ξανά τα γυρίσματα του Just The 2 Of Us;
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Πότε αρχίζουν ξανά τα γυρίσματα του Just The 2 Of Us;

Νίκος Κοκλώνης: Πότε αρχίζουν ξανά τα γυρίσματα του Just The 2 Of Us;

Όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής στο Happy Day

Ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε μέσω skype στο Happy Day και μίλησε για την καραντίνα, αλλά και για το Just The 2 Of Us.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός φιλοξενούσε εδώ και δέκα μέρες τον καλό του φίλο  Τρύφωνα Σαμαρά, ώστε να περνούν πιο ευχάριστα και διασκεδαστικά οι ώρες στην απομόνωση, αν και χτες βράδυ ο μουσαφίρης του τον “εγκατέλειψε” και επέστρεψε στο δικό του σπίτι.

“Ξέρω ότι το όριό μας είναι οι 10-12 μέρες. Τώρα το ξεπεράσαμε το όριο, οπότε γύρισε σπίτι. Του είπα δεν θα ξανάρθεις μέχρι να τελειώσει το θέμα με τον κορονοϊό”, είπε χαριτολογώντας.

Όσον αφορά το μουσικό show Just The 2 Of Us, ανέφερε την αρχική του πρόθεση να συνεχίσουν τα γυρίσματα με αυστηρά μέτρα προφύλαξης, ωστόσο η καλπάζουσα επικαιρότητα τον πρόλαβε, και πήρε την απόφαση να αναστείλει τα γυρίσματα με σκοπό να διασφαλιστεί η υγεία συμμετεχόντων και συντελεστών.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι κατά πάσα πιθανότητα τα γυρίσματα θα αρχίσουν ξανά την 21η Απριλίου, ενώ στη συνέχεια έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τους κριτές.

Ποιος ήταν ο πρώτος κριτής που είπε το μεγάλο “ναι” και πόσες φορές χρειάστηκε να φάει με τη Βίκυ Σταυροπούλου για να την πείσει;

https://streamable.com/oqzl9