Νίκος Κοκλώνης: “Ραπάρει” με τον Υποχθόνιο στη χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: “Ραπάρει” με τον Υποχθόνιο στη χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη

Νίκος Κοκλώνης: “Ραπάρει” με τον Υποχθόνιο στη χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη

Άλλο ένα απολαυστικό επεισόδιο του Celebrity Travel έρχεται

Μια μαγική βόλτα στη χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη θα μας πάει ο Νίκος Κοκλώνης το βράδυ της Κυριακής στις 20.00 στο Open.

O Mr Travel μάς συστήνει το “Μεγάλο Μήλο” στην πιο συναρπαστική εκδοχή του, πασπαλισμένο με τη μαγεία των γιορτών, καθώς τα Χριστούγεννα στην αμερικάνικη μητρόπολη είναι αγαπημένη εποχή.

Καλεσμένος του στο ξεχωριστό αυτό γιορτινό ταξίδι, ο πατέρας της trap YPO (aka Υποχθόνιος), σε μια περιήγηση που κρύβει πολλές εκπλήξεις -όπως και ο καιρός, αφού ήλιος, βροχή και χιόνι εναλλάσσονται, κάνοντας το κινηματογραφικό σκηνικό ακόμη πιο εντυπωσιακό!

Νίκος και ΥPΟ ανάβουν το δέντρο στο ιστορικό The Plaza Hotel και διασχίζουν τη Brooklyn Bridge που συνδέει το Μανχάταν με το Μπρούκλιν και δεν είναι απλά ένα χαρακτηριστικό σύμβολο της πόλης, αλλά και η πιο πολυφωτογραφημένη γέφυρα στον κόσμο.

Ο Νίκος Κοκλώνης οδηγεί τον Υποχθόνιο σε μια γειτονιά της Chinatown και στο πιο διάσημο κοσμηματοπωλείο για ράπερς. Δοκιμάζουν chains & grillz και μπαίνουν στο κλίμα της πόλης που γέννησε το hip-hop. Με φόντο του ουρανοξύστες του Μανχάταν, ο ΥPΟ με διάθεση κουλ και χωρίς περιστροφές μιλά για όλα.

Για τις κόντρες των ράπερς, την παγκόσμια δύναμη του trap, για την αντιπαράθεση με τον Sin Boy με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο τραγούδι «Mama» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αλλά και για τα επόμενα τραγούδια που έχει γράψει.

Ο ΥPΟ με τον Νίκο Κοκλώνη θα ραπάρουν μαζί μπροστά στην κάμερα παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το νέο κομμάτι του Υποχθόνιου.