Νίκος Κοκλώνης: «Στα ερωτικά είμαι ένα μωρό. Μπορεί να τσακωθώ επειδή δεν μου χαϊδεύει το χέρι στο αυτοκίνητο»
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: «Στα ερωτικά είμαι ένα μωρό. Μπορεί να τσακωθώ επειδή δεν μου χαϊδεύει το χέρι στο αυτοκίνητο»

Νίκος Κοκλώνης: «Στα ερωτικά είμαι ένα μωρό. Μπορεί να τσακωθώ επειδή δεν μου χαϊδεύει το χέρι στο αυτοκίνητο»

«Αν έχω χρήματα είμαι η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου, αν δεν έχω είμαι η Ζουμπουλία!» λέει με χιούμορ στη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!

Μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Έξτρα εξομολογητικός και αφοπλιστικός, μίλησε και για την προσωπική του ζωή αλλά και για την τηλεόραση.

Ο Μουτσινάς, αν δεν κάνω λάθος, σε είχε αποκαλέσει «Αϊ-Βασίλη της ελληνικής τηλεόρασης».

Ναι, ο Νίκος το είχε πει. Δεν ξέρω αν είμαι ο Αϊ-Βασίλης, είμαι όμως ένας καλοπροαίρετος άνθρωπος. Μου αρέσει να βλέπω τον κόσμο γύρω μου χαρούμενο. Αν όμως εκνευριστώ –κάτι που συμβαίνει πολύ δύσκολα– μου γυρίζει το μάτι. Αλλά κι αυτό μου κρατάει πέντε λεπτά.

Γνωρίζω ότι στον χώρο αυτό υπήρξαν άνθρωποι που σε αδίκησαν τον πρώτο καιρό.

Το bullying που έχω φάει εγώ όταν ξεκίνησα την παρουσίαση με το It’s Showtime δεν υπήρχε. Τι και αν έφερνα την Πάμελα Άντερσον ή την Κέιτλιν Τζένερ, το τι μου έγραφαν στο Τwitter δεν το φαντάζεσαι… Διάβαζα τα σχόλια και ήθελα να πεθάνω. Έλεγα «είναι δυνατόν ο κόσμος να σκέφτεται έτσι; Είμαι τόσο κακός άνθρωπος, τόσο “κουλός” παρουσιαστής;».

Τώρα που ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει θέλω να σου πω πραγματικά ότι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους χρωστάω σεβασμό. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι με βάζουν στο σπίτι τους κάθε Σάββατο και διασκεδάζουν μαζί μου. Και εγώ επειδή το κάνω μέσα από την καρδιά μου και δεν βλέπω καν τις κάμερες εκείνη τη στιγμή, μου συμπεριφέρονται έτσι όπως ακριβώς θέλω: Με κάνουν φίλο τους, καθόμαστε μαζί στον καναπέ.

Έτσι μου γράφουν στα μηνύματα και μου αρέσει πολύ. Αν και πολλοί νομίζουν ότι είμαι party animal, η αλήθεια είναι πως δεν βγαίνω σχεδόν ποτέ τα βράδια, ούτε καν στις διακοπές. Οπότε κι εγώ περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει αυτό το πάρτι του Σαββάτου για να κάνω παρέα με τους φίλους μου τους τηλεθεατές! Το J2US μου δίνει ζωή.

Είσαι λίγο μοναχικός κατά βάθος.

Έτσι έμαθα. Μετά από τις σχέσεις που έκανα και τους χωρισμούς που είχα, κατέληξα να είμαι μοναχικός. Με βλέπετε στην τηλεόραση να είμαι τόσο εξωστρεφής, αλλά τα βράδια είμαι στο σπίτι μόνος με τα σκυλιά μου. Αφού πρόσφατα έλεγα σε έναν φίλο μου ότι έτσι θα πεθάνω, μαζί με τα σκυλιά! (Γελάει.) Δεν βαριέσαι, όλοι έχουμε έρθει εδώ για κάποιον λόγο.

Είσαι και από τους λίγους που δεν διστάζεις να πεις στον αέρα ότι έχεις χωρίσει ή ότι είσαι ερωτευμένος.

Έτσι είμαι εγώ, δεν κρύβομαι. Πάντα είμαι ερωτευμένος. Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως είμαι ερωτευμένος όταν είμαι χωρισμένος. Μάλλον με ελκύει το δράμα!

Έχεις κλάψει πρόσφατα;

Κλαίω αλλά όχι τόσο εύκολα. Πριν από έναν χρόνο που έχασα το σκυλάκι μου, τη Star, έκλαψα τόσο πολύ με λυγμούς, δεν θυμάμαι να είχα κλάψει τόσο πολύ τα τελευταία δέκα χρόνια. Δεν κλαίω τόσο εύκολα για έναν ερωτικό δεσμό, αλλά στενοχωριέμαι τόσο πολύ που δεν μπορώ να λειτουργήσω, νιώθω σαν να καίγεται το κεφάλι μου. Αισθάνομαι ότι εγκλωβίζομαι, ότι είμαι όμηρος μιας κατάστασης για την οποία δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Γιατί πιέζομαι συναισθηματικά να ακολουθήσω έναν άνθρωπο ακόμα και στα λάθη του επειδή τον θέλω. Δεν υπάρχει λογική σε μένα και νομίζω ότι σε αυτό «φταίνε» οι γονείς μου. Είναι 45 χρόνια μαζί, δεν έχουν χωρίσει ποτέ και όταν τσακώνονται ο πατέρας μου πάντα κυνηγάει τη μάνα μου, άρα και εγώ ψάχνω το ίδιο!

Διάβαζα τα σχόλια και ήθελα να πεθάνω. Έλεγα «είναι δυνατόν ο κόσμος να σκέφτεται έτσι; Είμαι τόσο κακός άνθρωπος, τόσο “κουλός” παρουσιαστής;».

Άρα πιστεύεις ότι στη ζωή σου τα έχεις καταφέρει καλύτερα στα επαγγελματικά.

Ξεκάθαρα. Στα ερωτικά είμαι ένα μωρό. Μπορεί να τσακωθώ επειδή δεν μου χαϊδεύει το χέρι στο αυτοκίνητο. Γιατί δεν μου έστειλε «καλημέρα, μωρό μου» και μου έστειλε «καλημέρα, μωρό». Γιατί λείπει το emoji με την καρδούλα.

Τώρα σε τι φάση είσαι;

Σε αυτή που λέει και το Facebook: «είναι μπερδεμένο». Δεν ξέρω γιατί. Πάντως δεν θα περάσω με δράμα αυτό τον χειμώνα. Ή θα έχω comeback ή θα έχω κάτι νέο. Το έχω αποφασίσει!

Πόσους ανθρώπους εμπιστεύεσαι ολοκληρωτικά;

Δύσκολη ερώτηση. Παλιότερα έλεγα «τρεις». Ευτυχώς τώρα πια είναι πιο πολλοί οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου. Υπάρχει όμως μια γυναίκα που έχω γνωρίσει πριν από δύο χρόνια, λέγεται Σταυρούλα και δεν είναι διάσημη. Νομίζω ότι είναι το άλλο μου μισό, έχω χαρεί που είναι μέσα στη ζωή μου, τη νιώθω οικογένειά μου και της χρωστάω πολλά «ευχαριστώ».

Τι λείπει πιο πολύ από τη ζωή ενός ανθρώπου που φαίνεται να τα έχει όλα;

Μπορεί να λείπουν πολλά. Ένα κομμάτι όμως θα ήθελα να συμπληρωθεί, το αισθηματικό. Αυτή είναι η αχίλλειος πτέρνα μου. Θα ήθελα να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που να είναι για μένα. Που θα μπορούσα να παρατήσω τα πάντα για χάρη του.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχεις κάνει;

Ότι σε μια σχέση μου αποδέχτηκα να μην υπάρχει αποκλειστικότητα για να μην τη χάσω. Αυτό με πίεσε πολύ. Ήταν όμως τόσο μεγάλη η αγάπη μου που έλεγα «από το ολότελα, χαλάλι». Στο τέλος όμως δεν άντεξα.

Θα ήθελα να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που θα μπορούσα να παρατήσω τα πάντα για χάρη του.

Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να μείνεις πιστός σε έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής σου;

Άνετα. Δεν με νοιάζει καν το σεξ. Θα μπορούσα να είμαι με έναν μόνο άνθρωπο μέχρι να πεθάνω, και ας μην υπήρχε ικανοποίηση στο ερωτικό κομμάτι, γιατί απλά θα ήταν ο άνθρωπός μου. Είμαι πολύ γούτσου γούτσου, όπως λέει και το σουξέ μου! (Γελάει.)

Με διάσημο πρόσωπο θα έκανες σχέση;

Μπορεί και να έχω κάνει! Αυτό όμως είναι ακόμη πιο δύσκολο να λειτουργήσει.

Ποια θεωρείς ότι είναι η μεγαλύτερή σου κατάκτηση;

Η αγάπη του κόσμου. Έχουν καταλάβει πλέον ότι είμαι το παιδί της διπλανής πόρτας. Αν έχω χρήματα είμαι η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου, αν δεν έχω είμαι η Ζουμπουλία!

Αλήθεια, αν είχες απέναντι τον εαυτό σου, τι θα τον ρωτούσες;

Γιατί κάνεις τη ζωή σου δύσκολη; (Γελάει.)