Νίκος Κοκλώνης: «Συζητάω να παρουσιάσω ένα ριάλιτι επιβίωσης»
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: «Συζητάω να παρουσιάσω ένα ριάλιτι επιβίωσης»

Νίκος Κοκλώνης: «Συζητάω να παρουσιάσω ένα ριάλιτι επιβίωσης»

Όσα είπε για την προσωπική του ζωή και τα τηλεοπτικά του σχέδια

O Nίκος Κοκλώνης ήταν ο κεντρικός καλεσμένος της Δανάης Μπάρκα και μάλιστα έκανε έναρξη της εκπομπής με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός μπήκε με φόρα στις αποκαλύψεις ξεκινώντας από τα προσωπικά του και δηλώνοντας στην «κόρη» του όπως είπε ότι δεν είναι ελεύθερος.

Κατόπιν διηγήθηκε πώς ξεκίνησε η τηλεοπτική του καριέρα κάνοντας το Celebrity Travel στον ΣΚΑΪ και μετά στον ΑΝΤ1 σε μια περίοδο που είχε χωρίσει.

«Μου αρέσει να δημιουργώ. Μου αρέσει περισσότερο να είμαι παραγωγός. Σαν παρουσιαστής το έχω ζήσει. Δεν είναι η προτεραιότητά μου να είμαι εγώ μπροστά, ας είμαι και πίσω από τις κάμερες, έχει πολύ ενδιαφέρον», δήλωσε.

«Αυτό που έχω μάθει καλά στη ζωή μου, όσο επιτυχημένος κι αν είσαι, αν τα χάσεις όλα, μηδέν ευρώ να έχουμε, αν πιστέψουμε στον εαυτό μας όλα έρχονται. Εκεί που είχα τα πάντα δεν είχα τίποτα. Άνοιγα το ντουλάπι και δεν είχα ούτε μακαρόνια. Μην το βάζετε κάτω! Ρόδα είναι και γυρίζει» λέει.

«Είχα πάρα πολλούς φίλους. Στην αρχή δεν μπορούσα να φιλτράρω ποιοι είναι δίπλα μου για τι επιτυχίες μου. Όταν τα έχασα όλα κατάλαβα ποιοι είναι πραγματικά δίπλα μου. Τώρα που ξανανέβηκα μπορώ να τους ξεχωρίσω» είπε.

Αποκάλυψε και μια άγνωστη λεπτομέρεια από τη Eurovision όταν πήγε η Ελλάδα με την Demy.

«Έπεσε η εταιρεία έξω και δεν είχα να πληρώσω τα έξοδα της αποστολής της Ελλάδας στη Eurovision. Ήταν πολλά λεφτά, 40-50.000. Και πούλησα τα πάντα για να τα καλύψω όπως είχα υποσχεθεί. Δεν το ξέρει κανείς» είπε.

Τα τηλεοπτικά σχέδια του Νίκου Κοκλώνη

Ο Νίκος Κοκλώνης απάντησε σε ερωτήσεις που του έγιναν από το Τwitter και ήταν ως επί το πλείστον τηλεοπτικές.

«Συζητάω να παρουσιάσω ένα ριάλιτι επιβίωσης» αποκάλυψε. «Εννοείται ότι έχω άριστη συνεργασία με το Mega. Θα κάνουμε διάφορα πράγματα» είπε.

«Έχω κάνει πολλές συζητήσεις με τη Ρούλα Κορομηλά. Με πήρε τηλέφωνο μετά το τελευταίο J2US να μου δώσει συμβουλές. Μακάρι να επιστρέψει στην τηλεόραση» είπε.

«Τρώω και μετά βλέπω στο ίντερνετ δίαιτες πώς αδυνατίζουν» είπε με χιούμορ για την αγαπημένη του συνήθεια να τρώει παγωτά όταν πέφτει ψυχολογικά.

Η Βίκυ Σταυροπούλου μάλιστα έστειλε τις ερωτήσεις της όπως το αν νιώθει αγάπη ή μοναξιά. «Νιώθω αγάπη όταν είσαι δίπλα μου» της απάντησε.

Κατόπιν αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία. «Ήμουν πολύ παχουλό παιδί. Χτίζεις έτσι την προσωπικότητά σου που θες να είσαι πάντα χαρούμενος για να σε θέλουν όλοι. Έτσι ήμουν πάντα ο χοντρούλης χαρούμενος που ήθελαν όλοι, όχι ο σέξι χαρούμενος. Δεν είχα πολλές κατακτήσεις. Είχα έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή μου, από το Γυμνάσιο μέχρι την τρίτη Λυκείου. Σοκαρίστηκα από την απώλεια της σχέσης μου από τροχαίο και έφτασα 160 κιλά. Σε έξι μήνες έχασα 71 κιλά, έτρωγα μόνο φρούτα».

Το πρώτο μέρος της παρουσίας του Νίκου Κοκλώνη έκλεισε με την απονομή χρυσού δίσκου κυριολεκτικά από τη Δανάη Μπάρκα