Νίκος Κοκλώνης: Το «ευχαριστώ» στον Πασχάλη Τερζή – «Ανταποκρίθηκε τόσο άμεσα και ζεστά στην πρόσκλησή μου να βγει στο J2US»
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Το «ευχαριστώ» στον Πασχάλη Τερζή – «Ανταποκρίθηκε τόσο άμεσα και ζεστά στην πρόσκλησή μου να βγει στο J2US»

Νίκος Κοκλώνης: Το «ευχαριστώ» στον Πασχάλη Τερζή – «Ανταποκρίθηκε τόσο άμεσα και ζεστά στην πρόσκλησή μου να βγει στο J2US»

Συγκίνησε η τηλεφωνική του επικοινωνία στο σόου

Μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές έζησε το βράδυ του Σαββάτου το τηλεοπτικό κοινό στο J2US με την τηλεφωνική σύνδεση με τον Πασχάλη Τερζή.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εδώ και χρόνια έχει πάρει την απόφαση να απομακρυνθεί από τα φώτα και ζει μία ήρεμη ζωή με την οικογένειά του αποφεύγοντας συνεντεύξεις ή κάθε άλλη προβολή.

Για χάρη όμως μίας πολύ καλής του φίλης αλλά και του Νίκου Κοκλώνη που μεσολάβησε βγήκε τηλεφωνικά στο J2US και συγκίνησε τους πάντες.

Η Εύη Δρούτσα τραγούδησε το κομμάτι που η ίδια υπογράφει τους στίχους «Ο δικός μου ο δρόμος» και έχουμε αγαπήσει με τη φωνή του Πασχάλη Τερζή και λίγο αργότερα ο Νίκος Κοκλώνης της επιφύλαξε την καλύτερη έκπληξη.

Ο Πασχάλης Τερζής βγήκε στη γραμμή και μίλησε με εγκάρδια λόγια για τη στιχουργό αναφέροντας πως είναι «παλικάρι» παρά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Με ανάρτησή του ο CEO της Barking Well Media ευχαρίστησε τον καλλιτέχνη για την παρουσία του έστω και τηλεφωνικά στο φαντασμαγορικό σόου, όπως και τον Λευτέρη Πανταζή, τον Δημήτρη Κόκοτα και τη Μαρία Καρλάκη, που ταρακούνησαν το stage ενώ ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για το επόμενο Σάββατο.

«Πόσο πολύ μου είχατε λείψει! Το χθεσινό μας πάρτι θα μου μείνει αξέχαστο. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον πολυαγαπημένο μεγάλο μας ερμηνευτή, Πασχάλη Τερζή, που ανταποκρίθηκε τόσο άμεσα και ζεστά στην πρόσκληση μου να βγει ζωντανά στο #J2US για να κάνει έκπληξη στην καλή του φίλη και συνεργάτιδα Εύη Δρούτσα. Είχαμε παρά πολλά χρόνια να τον ακούσουμε και είχε λείψει σε όλους μας πολύ.

Η συγκίνηση της Εύης ήταν αυθεντική, βαθιά κ μεταδοτική. Ευχαριστώ τον φίλο μου, τον Λευτέρη Πανταζή, που ήρθε στο #j2us κ προκάλεσε την πιο συναρπαστική ταραχή, όπως μόνο εκείνος ξέρει, καθώς και τον Δημήτρη Κόκοτα που επέστρεψε μετά από καιρό τηλεοπτικά μέσα από τη σκηνή του Just και μας ταξίδεψε με τα υπέροχα κομμάτια του. Και την κουκλάρα μου, την εκρηκτική Μαρια Καρλάκη!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους φίλους μας, τη μεγάλη παρέα του Just, που κάθε Σαββατόβραδο το σόου μας είναι η νο1 επιλογή για τη διασκέδασή σας.
Σας αγαπώ πολύ! Ήδη ανυπομονώ για το άλλο Σάββατο!»