Νίκος Μάνεσης: Ο κορονοϊός «χτύπησε» το «Σαββατοκύριακο» – Εκτός πλατό ο παρουσιαστής
Νέα

Νίκος Μάνεσης: Ο κορονοϊός «χτύπησε» το «Σαββατοκύριακο» – Εκτός πλατό ο παρουσιαστής

Νίκος Μάνεσης: Ο κορονοϊός «χτύπησε» το «Σαββατοκύριακο» – Εκτός πλατό ο παρουσιαστής

Εκπομπή ... εξ' αποστάσεως για τον δημοσιογράφο

Με μεγάλες αλλαγές εμφανίστηκε η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σήμερα, καθώς ο κορονοϊός «χτύπησε» το πλατό, , με αποτέλεσμα να βγει στον «αέρα» με διαφορετικά πρόσωπα.

Ο Νίκος Μάνεσης εμφανίστηκε «εξ αποστάσεως» καθώς στο πλατό της εκπομπής βρέθηκαν εκτάκτως, η Μαρία Νικόλτσιου,  ο Πέτρος Καρσιώτης,  ο Παναγιώτης Σουρέλης και ο Γιώργος Γρηγοριάδης ο οποίος ανέλαβε την παρουσίαση.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Alpha, ο κορονοϊός «πέρασε» από  την αίθουσα σύνταξης της εκπομπής, για να μάθει τις ειδήσεις από πρώτο χέρι!

Ο Νίκος Μάνεσης παρενέβη μέσω της τεχνολογίας και θα δίνει το παρόν με τον αυθορμητισμό, τον χιούμορ και την εμπειρία του και την Κυριακή. Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του ακολούθησαν αυστηρά το πρωτόκολλο που επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις για λόγους πρόληψης, ασφάλειας και ατομικής ευθύνης.

«Δυστυχώς και εμείς την πατήσαμε, ενάμιση χρόνο ήμασταν προσεκτικοί , κάναμε τα τεστ, φορούσαμε μάσκες, όμως μια επίσκεψη σε νοσοκομείο ήταν αρκετοί για να κολλήσει ένα μέλος μας κορονοϊό και έτσι οι υπόλοιποι είναι σε καραντίνα. Εγώ τη γλίτωσα γιατί έλειπα σε αποστολή, οπότε δεν ήρθα σε επαφή», είπε στο ξεκίνημα ο Γιώργος Γρηγοριάδης, ενώ ο Νίκος Μάνεσης από το σπίτι του είπε:

«Καλεσμένος στην εκπομπή μου, με τιμάτε που με καλέσατε. Εγώ και άλλοι συνάδελφοι ήμασταν στενή επαφή κρούσματος, δεν έχει σημασία ποιος ή ποια είναι ή πώς το κόλλησε, σημασία έχει ότι βιώνουμε ότι και χιλιάδες ελληνικές οικογένειες και εργαζόμενοι. Άπαντες έχουμε κάνει μοριακό τεστ, είμαστε εντάξει, είμαστε καθαροί και ο λόγος που δεν είμαι εκεί είναι για να εξαντλήσουμε το πρωτόκολλο».

https://streamable.com/pmcb24