Νίκος Μουτσινάς: «Δεν θέλω κάποια ταμπέλα γενικά. Θα έλεγα ότι είμαι καλλιτέχνης»
Νέα

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν θέλω κάποια ταμπέλα γενικά. Θα έλεγα ότι είμαι καλλιτέχνης»

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν θέλω κάποια ταμπέλα γενικά. Θα έλεγα ότι είμαι καλλιτέχνης»

Όσα είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για την ιδιότητά τους ως ηθοποιός και παρουσιαστής αλλά και το «Καλό Μεσημεράκι».

«Νομίζω πώς δεν θέλω κάποια ταμπέλα γενικά αλλά θα έλεγα ότι είμαι καλλιτέχνης ή απόφοιτος. Οι εκπομπές που έχω κάνει είναι πάνω σε προσωπικότητα, που βάζει το λιθαράκι του. Και εγώ με βλέπω σαν ηθοποιό που κάνει τον παρουσιαστή και ό,τι μου έρχεται το λέω ασυναίσθητα. Ήταν η ανάγκη να γράψω έργο γιατί δεν με έπαιρναν στη δουλειά και ήθελα να παίξω. Επειδή και ευτυχώς βοήθησε η τηλεόραση, ο κόσμος ερχόταν με φόρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και γεμάτος, δεν τα φανταζόμουν.

Το “Καλό Μεσημεράκι” βγαίνει με όλο αυτό που έχει γίνει τελικά, τη συγκέντρωση των ανθρώπων, την ομάδα. Εγώ απλά κάθομαι και μου πετάνε μπαλάκια και αντιδρώ. Έχει συντονιστεί μία ομάδα που γουστάρει πολύ το παιχνίδι. Στην πανδημία ήταν και δική μας ανάγκη να μην ρουφήξει όλο αυτό. Η ομάδα παίζει μεγάλο ρόλο, χωρίς την ομάδα δεν μπορώ να κάνω κάτι. Στην εκπομπή είναι όλη η προετοιμασία δική τους και εγώ απλά πάω και κάθομαι».

Μεταξύ άλλων βγήκε και η Ματίνα Νικολάου με την οποία είναι πολλά χρόνια φίλοι και μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τη συνεργασία τους.

«Με έχει σώσει ο ρόλος της “Βάνιας”. Είμαι μεγάλη χαρά μου όταν μπορώ να πω πράγματα ή να κάνω πράγματα αν δεν ήμουν σε αυτόν τον ρόλο. Τον χτίσαμε μαζί με τον Νίκο για την παράσταση “Κοκομπλόκο” και κάποια στιγμή όταν αποφάσισε να κάνει την εκπομπή μου πρότεινε να κάνω αυτόν τον ρόλο μαζί του. Είναι η μεγαλύτερη καλλιτεχνική χαρά που έχω πάρει στη ζωή μου. Το να είναι κάποιος άνθρωπος απαιτητικός στη δουλειά του δεν το θεωρώ κακό και είναι απαιτητικός και τον ακολούθησα σε αυτό και μου βγήκε σε καλό.

Η τηλεόραση είναι απαιτητική και δύσκολη και είναι διαφορετική με το θέατρο. Και εδώ έναν ρόλο κάνω αλλά είναι διαφορετικό για το θέατρο. Μπήκα λίγο στα βαθιά, προσπαθούσα στην αρχή να καταλάβω πώς φαίνεται και με το καιρό κατάλαβα πόσο ωραία είναι αυτή η σχέση. Νιώθω μία τεράστια ασφάλεια μαζί του και αυτός με εμένα.