Νίκος Μουτσινάς: «Δεν βλέπω Big Brother και Top Chef»
Νέα

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν βλέπω Big Brother και Top Chef»

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν βλέπω Big Brother και Top Chef»

Τι είπε για την Κατερίνα Καινούργιου και τη Μαρία Ηλιάκη

Ανανεωμένος, γεμάτος κέφι και όρεξη να σχολιάσει όλα τα τηλεοπτικά δρώμενα εμφανίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στον ΣΚΑΪ, με το «Καλό μεσημεράκι».

Ο Θανάσης Πασσάς και το «Χαμογέλα και πάλι», περίμεναν τον παρουσιαστή κατά την αποχώρησή του από το κανάλι κι εκείνος, δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση.

«Δεν με δυσκολεύει κάτι. Αυτό που με προβληματίζει ότι έχει φύγει η ψυχαγωγία, είναι πολλά τα κοινωνικά θέματα και μπορεί να έχουμε πάρει την απόφαση να είμαι μόνο ψυχαγωγικοί, αλλά πολλές φορές σκέφτομαι “θα βγεις και θα χορέψεις στην εκπομπή ενώ έχουν γίνει όλα αυτά στον κόσμο;”», δήλωσε αρχικά και αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πρόσωπα:

«Η “βασίλισσα” επέστρεψε και είναι η Ελένη. Για την Κατερίνα Καινούργιου χαίρομαι για την επιτυχία της. Η Μαρία Ηλιάκη άργησ να επιστρέψει. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας νικητής στο τέλος της σεζόν. Είναι μοιρασμένα τα πράγματα. Δεν βλέπω καθόλο τηλεόραση, γιατί να δω Big Brother; Δεν βλέπω ούτε Top Chef».

https://streamable.com/hee5xi