Νίκος Μουτσινάς: «Η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ έτοιμη για τη γνωστή Ελληνίδα μάνα»
Νέα

Νίκος Μουτσινάς: «Η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ έτοιμη για τη γνωστή Ελληνίδα μάνα»

Νίκος Μουτσινάς: «Η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ έτοιμη για τη γνωστή Ελληνίδα μάνα»

Οι σκέψεις του όταν έμεινε έγκυος η καλή του φίλη και οι δυσκολίες της καθημερινής εκπομπής

Με κέφι κατέφθασε στην παρέα του Καλύτερα δεν γίνεται ο Νίκος Μουτσινάς και μίλησε για όλα.

Είναι από τους παρουσιαστές στον οποίο δύσκολα αρνείται κανείς να πάει καλεσμένος και αυτό ήταν το πρώτο θέμα που έθιξε η Ναταλία Γερμανού στην κουβέντα τους.

«Δεν έχω σκοπό να στριμώξω τον καλεσμένο μου και δεν έχει η εκπομπή στο μυαλό να βγει μία λεζάντα. Ο άλλος έρχεται για να μιλήσουμε και να πούμε μία κουβέντα» είναι η δική του εξήγηση στην προτίμηση που του δείχνουν.

https://streamable.com/hv810g

Για το αν παρακολουθεί ο ίδιος τηλεόραση απάντησε: «Όχι, προτιμώ, σίριαλ, Netflix, “Φιλαράκια” σε επανάληψη».

Η καθημερινή εκπομπή για εκείνον είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα και εξηγεί: «Το κομμάτι το δικό μου είναι πολύ ενεργειακό. Ξοδεύω ενέργεια για τα χορευτικά και για όσα πρέπει να σκεφτώ και να κάνουμε πλάκα».

https://streamable.com/mvqun3

Παρότι πολύ ανοιχτός και επικοινωνιακός στο «γυαλί» στην προσωπική του ζωή επιλέγει την ηρεμία και να περνά πολύ χρόνο με τον εαυτό του.

«Μου αρέσει να είμαι μόνος μου, είμαι μονόχνωτος. απολαμβάνω τη μοναξιά. Στο σπίτι δεν νιώθω πολλή μοναξιά, γιατί έχω τρία ζώα. Μετά την εκπομπή πρέπει να υπάρχει μεγάλος λόγος να δω άλλους. Πρέπει να υπάρχει χρόνος να ακούω τη σκέψη μου, δεν είμαι όμως μελαγχολικό».

Με αφορμή τη συγκίνηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη Μαρία Ηλιάκη που έγινε μαμά – με την οποία είχαν συνεργαστεί μαζί και με τον Νίκο Μουτσινά στο “Δέστε τους” – η Ναταλία ρώτησε τον καλεσμένο τα δικά του συναισθήματα.

«Το κομμάτι με τη Μαρία να θέλει να κάνει παιδί εγώ το θυμάμαι να συζητιέται. Το είχε στο μυαλό της, της άρεσε το κομμάτι να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Όταν έμεινε έγκυος προσπαθούσα να σκεφτώ πώς μπορεί να είναι σαν μάνα, επειδή έχει ξενιτευτεί και την έχω χάσει. Είναι πολύ έτοιμη για τη γνωστή Ελληνίδα μάνα. Κουράγιο στο παιδί. Από τα πιο ωραία νέα που άκουσα».

https://streamable.com/zsjhl6