Νίκος Μουτσινάς: «Το ζητούμενο είναι να αποκτήσω παιδιά. Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε σύμφωνο συμβίωσης μαζί μου για να βρω παρένθετη μητέρα»
Νέα

Νίκος Μουτσινάς: «Το ζητούμενο είναι να αποκτήσω παιδιά. Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε σύμφωνο συμβίωσης μαζί μου για να βρω παρένθετη μητέρα»

Νίκος Μουτσινάς: «Το ζητούμενο είναι να αποκτήσω παιδιά. Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε σύμφωνο συμβίωσης μαζί μου για να βρω παρένθετη μητέρα»

Μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης με την κολλητή του φίλη

Ο Νίκος Μουτσινάς συνάντησε τον Νίκο Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, τα παιδικά του χρόνια αλλά και το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Δεν θεωρώ ότι κάνω πολιτική σάτιρα γιατί δεν έχω γνώση. Μου αρέσει η κοινωνική σάτιρα. Δυστυχώς ανήκω σε μία γενιά που δεν είχαμε ασχοληθεί με την πολιτική, δεν είμαι κομματοποιημένος. Δεν μου αρέσει κανένας από τα κόμματα. Με το κομμάτι του ηγέτη, δεν θεωρώ ότι έχουμε κάποιον ηγέτη κιόλας. Νιώθω μία δυσφορία γύρω μου.

Με έχει κουράσει το κομμάτι της ενέργειας, του ξοδέματος. Το δίνω 100% και δεν κάνω μισή οικονομία και είναι πολλά τα χρόνια. Μαζί με το θέατρο μπαίνεις σε ένα state of mind, τα βάζεις όλα σε κουτάκια. Η διάθεσή μου είναι να μην κάνω καθημερινό αλλά και να μην κάνω και τίποτα είμαι οκ, είμαι σε αυτή τη φάση. Σχεδιάζω πλέον και κάτι πράγματα για μένα. Ήμουν στο καλάμι πριν μπω στην τηλεόραση και με την τηλεόραση ντρέπομαι. Υπάρχει πιθανότητα με την αυστηρότητα της θέσης να ήμουν πιο απαιτητικός. Το κανάλι δεν πιέζει καθόλου και δεν παραπονιούνται. Δεν μετράω την αξία μου με τα νούμερα.

Από μικρός την είχα την έφεση. Αυτό με τις περούκες το έκανε ο παππούς μου. Ήμασταν μαζεμένοι με τη γιαγιά μου, οπότε το έκανε και δεν θεωρούταν κάτι. Το διασκεδαστής υπήρχε στο αίμα μου».

Για τα παιδικά του χρόνια και τη σχέση με τον πατέρα του, είπε: «Τα παιδικά μου χρόνια θεωρώ ότι ήταν αυτά που έπρεπε να είναι για να είμαι αυτό που είμαι τώρα. Ο χωρισμός με τον πατέρα μου πριν γεννηθώ, με έφερε στη θέση να νιώσω ανεξάρτητος. Είχα μία μητέρα που ήταν ζιβάγκο και ήθελα να φύγω από την αποπνικτική αγάπη. Κάποια στιγμή όταν είπα στη μητέρα μου ότι είμαι γκέι, δεν ξέρω τι καταλάβαινε. Τους πήγαινα και γυναίκες στο σπίτι και μπερδευόντουσαν. Όταν της το είπα έκλαιγε και σε τρία δευτερόλεπτα τελείωσε αυτό και είμαι σίγουρος ότι μέσα της είπε “Ευτυχώς είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του”. Ό,τι έγινε και λίγο δύσκολα και ιδιαίτερα είναι αυτά που με έκαναν αυτό που είμαι.

Με τον πατέρα μου έχω υπέροχη σχέση, έφυγε και η μητέρα μου και έπαιξε ρόλο και αυτό. Ήρθε κοντά μου αφιλτράριστα, εγώ δεν του δείχνω την αγάπη μου ακριβώς».

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός αποκάλυψε την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά, τις αποτυχημένες του προσπάθειες αλλά και το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Δεν με ενδιαφέρει η οικογένεια ή να παντρευτώ. Το ζητούμενό μου είναι τα παιδιά και επειδή προέρχομαι από μία οικογένεια ότι να ναι, αυτό κυνηγάω και εγώ. Έχω κάνει κάποιες προσπάθειες και δεν έχουν φτάσει όπως αφηγήθηκαν. Το διεκδικώ αλλά πού σταματάμε; Το να κάνω παιδιά απλώνεται πολύ. Η δουλειά, πόσες ώρες, τι σπίτι θα πάρω.

Η Μαίρη προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε μία διαδικασία να βρω παρένθετη μητέρα, είδαν στο δημαρχείο, είδαν τα ονόματα και πάντα υπάρχει ο γνωστός του γνωστού. Η Μαίρη έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθεια που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα».