Νίκος Πολυδερόπουλος: Η απομόνωση στη Γαύδο και οι προτάσεις από reality που δεν δέχτηκε
Νέα

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η απομόνωση στη Γαύδο και οι προτάσεις από reality που δεν δέχτηκε

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η απομόνωση στη Γαύδο και οι προτάσεις από reality που δεν δέχτηκε

Στο θέατρο θα δούμε φέτος τον ηθοποιό

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος μίλησε για το γεγονός ότι αυτήν την περίοδο δεν πρωταγωνιστεί σε κάποια σειρά από τις πολλές που παίζουν στην τηλεόραση, την επιλογή του να απομονώνεται κάποιες περιόδους, ενώ απάντησε με ειλικρίνια και στις «γρήγορες ερωτήσεις».

«Η δουλειά θέλει υπομονή και επιμονή», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:  «Κάνω θέατρο φέτος. Δεν έτυχε να έχω πρόταση που να θέλω πολύ να την κάνω, ακόμα».

Για την περίοδο της καραντίνας που αποσύρθηκε στη Γαύδο, δήλωσε: «Μέσα στον χρόνο ίσως θα έπρεπε όλοι να μένουμε κάπου μόνοι μας. Να φτιάχνουμε τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας. Εμένα μου έδωσε τη δυνατότητα να δω ποιον δρόμο παίρνω και τον λόγο. Είμαι κοινωνικός, είμαστε μεγάλη οικογένεια, απλά υπάρχουν στιγμές που επιδιώκω να είμαι μόνος μου».

Για το αν είχε προτάσεις για να συμμετέχει σε reality: «Έχουν γίνει αλλά θεωρώ ότι έχω μια δουλειά από εδώ, δεν μπορώ να πάω από εκεί. Θέλω να προστατεύσω τον δρόμο που ακολουθώ, δεν θέλω να χάνομαι σε σταυροδρόμια».

Με θαυμάστριά του δεν έχει βγει ραντεβού, πρώην σύντροφός του του έχει ψάξει το κινητό, ενώ δεν έχει μετανιώσει που δεν πήγε στις «Άγριες Μέλισσες».

Δεν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο σε σχέση, έχει παίξει σε παράσταση με λίγους θεατές, ενώ δεν έχει ερωτευτεί συνάδελφό του.

Δεν έχει αφήσει ποτέ γυναίκα να πληρώσει σε ραντεβού, ενώ σαν «δολοφόνος» στο «Τατουάζ» είχε αντιμετωπίσει περίεργες συμπεριφορές στον δρόμο.

https://streamable.com/4tc18o