Νίκος Βουρλιώτης: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μουσικό, θα ήταν ιεροσυλία»
Νέα

Νίκος Βουρλιώτης: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μουσικό, θα ήταν ιεροσυλία»

Νίκος Βουρλιώτης: «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μουσικό, θα ήταν ιεροσυλία»

Ο γνωστός ράπερ εξερεύνησε τη Ζάκυνθο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Για Ζάκυνθο έφυγε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχοντας τον Νίκο Βουρλιώτη στην παρέα του.

Ο γνωστός Έλληνας ράπερ μίλησε στην εκπομπή Fishy για το πρώτο του ξεκίνημα ως γελοιογράφος και για το πώς έφτασε στους Goin’ Through.

«Ήμουν πάντα μία ανήσυχη καλλιτεχνική φύση. Ξεκίνησα από γελοιογραφία ως γελοιογράφος σε έντυπα από μικρή ηλικία Δούλεψε και σε κάποια έντυπα μουσική από το πόστο του Dj και έτσι προέκυψε η ιδέα να κάνω δικές μου μουσικές», ανέφερε.

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μουσικό, θα ήταν ιεροσυλία. Δεν μου αρέσει να εξισώνω σε αυτό το επίπεδο τα πράγματα. Έχω αποκτήσει μία μουσική ταυτότητα ως Goin’ Through, αλλά αν θεωρήσουμε αυτό το ντουέτο ο Μιχάλης και ο Νίκος είναι δύο άνθρωποι παραγωγικοί που έχουν κάνει μουσική και τραγούδια, όλα αυτά τα χρόνια ο Μιχάλης είναι αυτός που είναι ο μουσικός της υπόθεσης».

«Το σχήμα έχει περάσει από διάφορα μουσικά δεινά για να φτάσει στο στόχο του και σε μία εποχή που δεν υπήρχαν όλα αυτά τα μέσα που υπάρχουν σήμερα».

Στη συνέχεια μίλησε για την κόρη του και την ευτυχία που του έδωσε ο ερχομός της.

«Η πιο σημαντική στη ζωή μου είναι η γέννηση της κόρης μου. Είναι τεσσάρων. Όταν έρθει πρώτη φορά στο σπίτι αγόρι για την κόρη μου θα κάνω τον σταυρό μου».