Νίκος Βουρλιώτης: “Μέχρι να γεννηθεί η κόρη μου ένιωθα ότι τα έχω ζήσει όλα…”
Νέα

Νίκος Βουρλιώτης: “Μέχρι να γεννηθεί η κόρη μου ένιωθα ότι τα έχω ζήσει όλα…”

Νίκος Βουρλιώτης: “Μέχρι να γεννηθεί η κόρη μου ένιωθα ότι τα έχω ζήσει όλα…”

Η τρυφερή εξομολόγησή του στον Νίκο Γεωργιάδη

Ο Νίκος Βουρλιώτης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον Νίκο Γεωργιάδη και την εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”.

Η καραντίνα, η πολιτική, η μουσική αλλά και η σχέση με την κόρη του Δέσποινα βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της συζήτησης.

“Πέρασα δημιουργικό χρόνο με την οικογένειά μου στην καραντίνα. Κυρίως με την κόρη μου τη Δέσποινα. Τη γνώρισα καλύτερα”, εξομολογήθηκε.

Σε πρόσφατη συνέντευξη είχε δηλώσει ότι βρίσκει αποκρουστική την έννοια του celebrity πολιτικού. “Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνω αυτό το deal που γίνεται. Δώσε ψήφους – Πάρε καρέκλα.

Ο δήμαρχος με διαβεβαίωσε ότι θα κάνω πράγματα. Δεν θα κάτσω σε μια καρέκλα με έναν θεσμικό ρόλο απλά για να λέω ότι είμαι αντιδήμαρχος”, εξηγεί και συνεχίζει αναφερόμενος στα μουσικά δρώμενα: “Μουσικά είμαι πολύ ενεργός. Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα οι Goin’ Through έγραψαν τραγούδι με τίτλο Μπαμπά”.

O καρπός του έρωτά του με την Όλγα Καρπαθάκη, φαίνεται πως του άλλαξε ριζικά τη ζωή: “Η Δέσποινα είναι τριών ετών και ξέρει να τραγουδάει το Καλημέρα Ελλάδα από την αρχή μέχρι το τέλος. Υπάρχουν και άλλα τραγούδια που της αρέσουν και αναγνωρίζει αρκετούς καλλιτέχνες.

Μέχρι να γεννηθεί η κόρη μου ένιωθα ότι τα έχω κάνει όλα. Μάλιστα κάποια στιγμή σε ένα live με το MTV είχα πει πάνω στη σκηνή, μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, “ας πεθάνω εδώ, θα είμαι πλήρης”. Κούνια που σε κούναγε. Η Δέσποινα άλλαξε τα πάντα. Πάτησε ένα reset και έφτιαξε ξανά νέα όνειρα και νέες προσδοκίες και μια καινούρια διαδρομή για εμένα και την Όλγα”.

Δείτε το βίντεο: