Nomads: 8 πρώην παίκτες του Survivor πάνε Μαδαγασκάρη
Νέα

Nomads: 8 πρώην παίκτες του Survivor πάνε Μαδαγασκάρη

Nomads: 8 πρώην παίκτες του Survivor πάνε Μαδαγασκάρη

Σαρωτικές αλλαγές στη σύνθεση των παικτών του Nomads φέρνει νέα αποκάλυψη στο «Πρωινό». Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, οκτώ πρώην παίκτες του Survivor, εισβάλλουν στο παιχνίδι επιβίωσης. Στην πραγματικότητα, το κανάλι αποφάσισε να ανανεώσει τη σύνθεση των ομάδων, επιστρατεύοντας γνώριμους παίκτες. Προσωπικότητες των reality επιβίωσης που γνωρίσαμε από το Survivor τα δύο τελευταία χρόνια.

Οι παίκτες που ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός είναι οι εξής:

  • Στέλιος Χανταμπάκης
  • Ορέστης Τσανγκ
  • Γιάννης Σπαλιάρας
  • Κώστας Αναγνωστόπουλος
  • Νάσος Παπαργυρόπουλος
  • Μαριάννα Καλλέργη
  • Ντάρια Τουρόβνικ
  • Ελισάβετ Δοβλιατίδου

https://www.facebook.com/nomadsant1/videos/1948514785442831/?__xts__%5B0%5D=68.ARAFO7TAGVj2UDjRgQlenCa9Y7wLoEF7_g6UwMgBslTwQ7wy06xgy7kQzr50reZB805pjGRAtyw2lahEVOl3hsOpaHQOaxY6K47sGnMhZ2304MOzfF11hF5GejPB4POK5C_fOU454c0jGkWoFYeVyYSZibMh6p07_AuOuNtBhcd5g-IxIwIVE0idLpWJUpip9jBeYf5VzGUw-CSmAS-SfKXToYLyXBpOU2XxUdg&__tn__=-R

Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει από την περασμένη Κυριακή ο Σάββας Πούμπουρας, από τους παίκτες που βρίσκονται στο νησί, θα παραμείνουν στο παιχνίδι μόνο 10. Οι «εισβολείς» λοιπόν, αναμένεται να συστήσουν, όπως όλα δείχνουν, μια νέα ομάδα που θα αντιμετωπίσει τους «επιζήσαντες» της επόμενης Κυριακής. Μένει λοιπόν να δούμε πως θα εξελιχθεί το Nomads με όλες τις νέες προσθήκες.

Οι νέοι παίκτες και η αντίδραση του Ατζούν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Znews, οι πρώην παίκτες του Survivor θα γίνουν μία ομάδα που θα αγωνίζονται εναντίον των Νομάδων. Φυσικά δεν θα λέγονται Survivors, αλλά «Εισβολείς», ενώ οι 10 από τους 15 Νομάδες που θα έχουν παραμείνει θα ονομάζονται «Επίλεκτοι».  Πάντως αρκετοί παλιότεροι συμμετέχοντες αναγκάστηκαν να απαντήσουν αρνητικά, είτε λόγω τραυματισμών (όπως η Ροδάνθη Καπαρού από το Survivor 2), είτε λόγω άλλων σοβαρών υποχρεώσεων (όπως ο Κώστας Κοκκινάκης και η Κατερίνα Δαλάκα που βρίσκεται σε αυστηρή αγωνιστική προετοιμασία).

Φήμες μάλιστα ήθελαν στην ομάδα των Νομάδων να υπάρχουν νέοι παίκτες, καθώς στο νησί της Μαγαδασκάρης ταξίδεψε το σέξι μοντέλο και παρουσιάστρια Έλλη Παπαγγελή – το όνομά της διαψεύδεται πάντως από το κανάλι. Η κίνηση του ΑΝΤ1 φαίνεται πως έχει προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό στην τουρκική Παραγωγή του Survivor και όλοι σχεδόν οι παίκτες δέχτηκαν τηλεφωνήματα που τους ζητούσαν να μην λάβουν μέρος στο Nomads, καθώς έτσι δημιουργείται εμπλοκή και στο Survivor- All Stars που είναι προγραμματισμένο για την Άνοιξη του 2020.