Nomads: Η Αλεξανδράκη, οι «Επίλεκτοι» και η έκπληξη των «Εισβολεών»
Νέα

Nomads: Η Αλεξανδράκη, οι «Επίλεκτοι» και η έκπληξη των «Εισβολεών»

Nomads: Η Αλεξανδράκη, οι «Επίλεκτοι» και η έκπληξη των «Εισβολεών»

Με συνοπτικές διαδικασίες διαλύθηκαν οι ομάδες Λεμούριων και Κροκόδειλων στο Nomads. Έπειτα από μια εβδομάδα αγωνισμάτων, που έκριναν τις πέντε θέσεις στη νέα ομάδα των «Επιλέκτων», το λόγο πήρε το τηλεοπτικό κοινό. Στο Live της Κυριακής, η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, συμπλήρωσε την ομάδα. Ανάμεσα στους παίκτες που περνούν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού βρίσκονται: Αλέξανδρος Σήαρς, Χρήστος Βασιλόπουλος, Δήμος Χαριστέας, Δήμητρα Αλεξανδράκη και Αθηνά Κωστοπούλου.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ωστόσο αιφνιδίασε τον παρουσιαστή, δηλώνοντας πως επιθυμεί να αποχωρήσει. Όπως είπε το μοντέλο, αφού ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό, δεν μπορεί να είναι μακριά από το σύντροφό της. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που το τηλεοπτικό κοινό με επέλεξε, αλλά θα ήθελα να του ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη» είπε και πρόσθεσε: «Μπορώ να ανταπεξέλθω σε όλες τις δύσκολες συνθήκες, αλλά δεν μπορώ να αντέξω μακριά από το σύντροφό μου». Ο Σάββας Πούμπουρας ζήτησε ωστόσο από την παίκτρια να καθίσει στην ομάδα των «Επιλέκτων» και της έδωσε μια ημέρα διορία να το ξανασκεφτεί.

https://streamable.com/j71ui

Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι αρχίζει από την αρχή την Πέμπτη, με την είσοδο των «Εισβολέων» στο Nomads. Η νέα ομάδα απαρτίζεται από παλαίμαχους του Survivor και βρίσκεται ήδη στο νησί. Με το κλείσιμο του επεισοδίου της Κυριακής, ο ΑΝΤ1 προέβαλε ένα trailer με την άφιξή τους στη Μαδαγασκάρη.

https://www.instagram.com/p/BpxM1wanIiB/