Nomads: Έφυγαν για τη Μαδαγασκάρη οι «εισβολείς»
Νέα

Nomads: Έφυγαν για τη Μαδαγασκάρη οι «εισβολείς»

Nomads: Έφυγαν για τη Μαδαγασκάρη οι «εισβολείς»

Έφυγαν το μεσημέρι της Παρασκευής για τη Μαδαγασκάρη οι «Εισβολείς» του Nomads. Οι πρώην παίκτες του Survivor 1 και 2, είπαν το μεγάλο «ΝΑΙ» και θα μπουν στο παιχνίδι μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Κώστας Αναγωνστόπουλος με το Νάσο Παπασπυρόπουλο στο αεροδρόμιο - Photo: NDP

Ο Κώστας Αναγωνστόπουλος με το Νάσο Παπασπυρόπουλο στο αεροδρόμιο – Photo: NDP

Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη σε μια selfie αποχαιρετισμού στο αεροδρόμιο - Photo: NDP

Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη σε μια selfie αποχαιρετισμού στο αεροδρόμιο – Photo: NDP

Η Ντάρια από το Survivor 2 μαζί με τον σύντροφό της, Γιώργο Ανδριαδάκη - Photo: NDP

Η Ντάρια από το Survivor 2 μαζί με τον σύντροφό της, Γιώργο Ανδριαδάκη – Photo: NDP

Η νέα ομάδα του Nomads, βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και  αρκετοί ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Από τους πιο ενεργούς, ο Γιάννης Σπαλιάρας που ανέβασε Instastory, ακόμη και λίγο πριν μπει στην καμπίνα του αεροσκάφους.

https://streamable.com/fh0hn

Κώστας Αναγνωστόπουλος, Στέλιος Χανταμπάκης, Μαριάννα Καλλέργη, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Νάσος Παπαργυρόπουλος εμφανίζονται στα βίντεο του Γιάννη Σπαλιάρα από το αεροδρόμιο.

https://streamable.com/33m4k

Στην παρέα τους βρισκόταν και η Ντάρια Τουρόβνικ. Ο Ορέστης Τσανγκ δεν βρισκόταν στην παρέα, καθώς βρισκόταν σε ταξίδι εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στην Κίνα. Όπως όλα δείχνουν, ο πρώην παίκτης του Survivor θα βρεθεί στην Μαδαγασκάρη απευθείας από το εξωτερικό.

https://streamable.com/strzp

Θυμίζουμε πως ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε πως η παλιές ομάδες στο Nomads διαλύονται. Από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες, θα παραμείνουν στο νησί μόλις 10. Αυτοί θα αποτελούν και την ομάδα των «Επιλέκτων» που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι παλαίμαχοι των reality επιβίωσης στους στίβους μάχης. Η κίνηση του ΑΝΤ1 προκάλεσε την αντίδραση της τουρκικής παραγωγής Acun Medya, η οποία απάντησε με εξώδικο. Σε αυτό, οι υπεύθυνοι του Survivor ισχυρίζονται πως το reality επιβίωσης Nomads έχει αντιγράψει στοιχεία από το παιχνίδι. Φαίνεται ωστόσο πως ο πονοκέφαλος για την τουρκική εταιρία παραγωγής είναι πως «ξεμένει» από παίκτες.

Ο ΣΚΑΙ υπολόγιζε σε ένα all-star Survivor, με παίκτες από παλιότερες σεζόν και με την εξέλιξη αυτή, οι επιλογές του μοιάζουν εξαιρετικά περιορισμένες.