Nomads: Η αντίδραση της Όλγας Πηλιάκη στη νίκη του Χανταμπάκη
Νέα

Nomads: Η αντίδραση της Όλγας Πηλιάκη στη νίκη του Χανταμπάκη

Nomads: Η αντίδραση της Όλγας Πηλιάκη στη νίκη του Χανταμπάκη

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη παρακολουθούσε από το σπίτι τον μεγάλο τελικό του Nomads. Η πρώην παίκτρια του Nomads μαζί με τα δύο τους παιδιά, έμειναν κολλημένοι στην οθόνη της τηλεόρασης ως το τελευταίο λεπτό. Η Όλγα Πηλιάκη ανάρτησε ένα μικρό βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της οικογένειας, λίγο πριν από την ανάδειξη του νικητή. Και αυτός δεν ήταν άλλος φυσικά, από τον μπαμπά της οικογένειας.

Nomads: Απόψε αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής

Η αθλήτρια και τα παιδιά είχα ανέβει πάνω στον καναπέ, παρακολουθώντας τις εξαιρετικές ρίψεις του Στέλιου στον τελικό στόχο που έκριναν και το αποτέλεσμα. Δείτε το βίντεο όπως αναρτήθηκε λίγα λεπτά μετά τη νίκη του Στέλιου Χανταμπάκη στο Instagram της Όλγας Πηλιάκη.

Δείτε το βίντεο:

Τελικός Nomads: Ο Στέλιος Χανταμπάκης μεγάλος νικητής

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στον τελικό κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος του προγνωστικά. Στα αγωνίσματα που προηγήθηκαν του τελικού, έχασε τρία “πλεονεκτήματα” τα οποία πήγαν στον αντίπαλό του, Γρηγόρη Μόργκαν. Ωστόσο, ο πρώην παίκτης του Survivor, αν και πίσω σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του τελικού αγωνίσματος, έφτασε στον τελικό στόχο και κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον αντίπαλο.