Νόνη Δούνια: “Θέλω ο γιος μου να είναι ‘κύριος’ με τις γυναίκες”
Νέα

Νόνη Δούνια: “Θέλω ο γιος μου να είναι ‘κύριος’ με τις γυναίκες”

Νόνη Δούνια: “Θέλω ο γιος μου να είναι ‘κύριος’ με τις γυναίκες”

Τι είπε για το φλερτ μέσα στη Βουλή;

Η βουλευτής Νόνη Δούνια ήταν καλεσμένη στο The 2night Show και μίλησε τόσο για την υγεία της όσο και για τη βουλευτική της ιδιότητα.

“Από 25 χρονών ήξερα ότι κάποια στιγμή πρέπει να χειρουργηθώ” είπε για την επέμβαση καρδιάς που έκανε καθώς είχε πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας.

“Ήμουν 8 ώρες στο χειρουργείο. Στα παιδιά μου είπα ότι πάω στον οδοντίατρο. Σκέφτηκα να γράψω ένα γράμμα στα παιδιά μου πριν από το χειρουργείο αλλά δεν το έκανα για να μη σκέφτομαι αρνητικά”, είπε.

Εκεί έκανε και μία αποκάλυψη ο Γρηγόρης ότι πριν από κάθε ταξίδι του υπεραντλανικό γράφει ένα γράμμα με τις τελευταίες του επιθυμίες και ενημερώνει τον αδελφό του πού βρίσκεται αυτό.

“Θέλω ο γιος μου να είναι ΄κύριος΄ με τις γυναίκες, να αγαπάει τις γυναίκες. Θέλω να μεγαλώσω έναν άντρα που θα θαυμάζω”, είπε για τον γιο της ενώ και για τα δύο της παιδιά θέλει να γίνουν καλοί άνθρωποι.

https://streamable.com/r35o0

Η Νόνη είναι παντρεμένη 16 χρόνια και εξήγησε ότι:

“Όλοι οι γάμοι περνούν κρίση. Θέλει μια ωραία προσπάθεια και από τους δύο για να διατηρηθεί ο έρωτας. Δε ζηλεύω. Ζήλευα αλλά με φθείρει, ήθελα να το αποβάλλω γιατί μου κάνει κακό”.

“Με τον άντρα μου περνάμε καλά μαζί. Έχουμε πολλά να πούμε όταν βγαίνουμε”, τόνισε.

Η συζήτηση ήρθε φυσικά και στο βουλευτικό της αξίωμα και τι γίνεται στη Βουλή.

Έχει δεχτεί ρατσισμό; “Δεν εισέπραξα αρνητισμό από παλαιότερους βουλευτές. Το αντίθετο”.

“Υπάρχει φλερτ στη Βουλή. Εγώ το αντιλαμβάνομαι. Κι ας είναι λιγότερες οι γυναίκες”,είπε.

“Το ζητούμενό μου δεν είναι να γίνω υπουργός αλλά να λυθούν κάποια θέματα που αφορούν την περιφέρειά μου” που είναι μεταξύ άλλων και οι Σπέτσες.

https://streamable.com/r7f4h

Τα ρούχα της στη Βουλή, το GNTM και το… λιβάνισμα

Τόνισε ότι ένα από τα θέματα που ενδιαφέρουν πάρα πολύ ως βουλευτή είναι η οδική ασφάλεια.

Φυσικά η συζήτηση πήγε και στα ρούχα. “Με βοηθάει μια ελληνική εταιρεία με ρούχα. Δεν μπορώ να έχω τόσα πολλά ρούχα”, είπε για τις στυλιστικές της επιλογές μέσα στη Βουλή.

“Κριτής δεν θα πήγαινα στο GNTM, θα ήθελα τον ρόλο της Χριστοπούλου. Θα ήμουν πολύ ειλικρινής

“Τα νέα μοντέλα δεν θα βιώσουν τη χαρά της παρέας. Δεν είχαμε κινητά και social, μιλούσαμε μεταξύ μας”, είπε για την περίοδο που ήταν εκείνη μοντέλο.

Λίγο πριν τελειώσει η συνέντευξή της δήλωσε ότι λιβανίζει κάθε πρωί το σπίτι της και τα δωμάτια των παιδιών της αλλά δεν είναι η μάνα που θα ρωτήσει αν πήραν… μπουφάν!

https://streamable.com/h5i7p