Ο Αλέξης Γεωργούλης «ξεσπά»: «Κάποιος ήθελε να πετάξει λάσπη, να πει ψέματα…»
Νέα

Ο Αλέξης Γεωργούλης «ξεσπά»: «Κάποιος ήθελε να πετάξει λάσπη, να πει ψέματα…»

Ο Αλέξης Γεωργούλης «ξεσπά»: «Κάποιος ήθελε να πετάξει λάσπη, να πει ψέματα…»

Ο Ευρωβουλευτής βάζει τα πράγματα στη θέση τους μετά τη χθεσινή παραποίηση των δηλώσεών του

Τη δική του απάντηση στα «πυρά» που δέχτηκε με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στο BLV Radio έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης σήμερα στο «Ευτυχείτε».

Ξεκαθαρίζοντας τη θέση του ο ηθοποιός διασταυρώνει τα ξίφη του με την εκπομπή του «Πρωινού» καθώς χθες Πέμπτη μεταδόθηκαν μονταρισμένα αποσπάσματα από τις δηλώσεις του με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» πρόβαλε όλη τη συνέντευξη όπου πράγματι αποκόπηκαν κομβικής σημασίας σημεία όπου ο ίδιος εξηγούσε ότι το ποσό των 25.000€ δίδεται ως πίστωση στο κάθε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιηθεί, επιστρέφεται.

Οργισμένος από την παραποίηση της αλήθειας, ο Αλέξης Γεωργούλης αποδοκίμασε τον αντιδεολογικό τρόπο που το «Πρωινό» χειρίστηκε το θέμα τονίζοντας πως την εποχή που βρισκόταν στο δυναμικό του ΑΝΤ1 το κλίμα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετο και υποστηρικτικό απέναντί του.

«Το περίεργο είναι τι είπαν σε αυτή την εκπομπή και πώς κόψανε όλα αυτά που ακούσατε. Κάποιος ήθελε να πετάξει λάσπη, να πει ψέματα. Άλλο ένα χοντρό ψέμα που το ήξεραν στην ομάδα είναι ότι κανείς άλλος Ευρωβουλευτής δεν συνεχίζει το επάγγελμά του παρά μόνο εγώ. Το ξέρουν πάρα πολύ καλά από πέρυσι που δούλευα στο κανάλι τους και το είχαμε συζητήσει και τους είχα πει ότι ακόμα 530 συνεχίζουν την εργασία τους».

https://streamable.com/144mln

Συνεχίζοντας ανέφερε:

«Αναρωτιέμαι αν πρέπει καν να επικοινωνήσω μαζί τους όταν βλέπω τόσο εξόφθαλμα ότι θέλουν να μου ρίξουν λάσπη. Ξέρει όλη η ομάδα ανεξαιρέτως ότι όσα είπαν ήταν ψέματα, γιατί υπάρχει ένας πολύ μεγάλος δόλος».

«Δεν ξέρω ακόμα αν κινηθώ νομικά» κατέληξε.

https://streamable.com/7hrxo0