Ο Απόστολος Γκλέτσος απαντά για το κύκλωμα ναρκωτικών: «Είναι στημένο γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει κάποιους. Τους έχω χαλάσει πολύ τη “σούπα”»
Νέα

Ο Απόστολος Γκλέτσος απαντά για το κύκλωμα ναρκωτικών: «Είναι στημένο γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει κάποιους. Τους έχω χαλάσει πολύ τη “σούπα”»

Ο Απόστολος Γκλέτσος απαντά για το κύκλωμα ναρκωτικών: «Είναι στημένο γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει κάποιους. Τους έχω χαλάσει πολύ τη “σούπα”»

Όσα είπε για τη φερόμενη εμπλοκή του

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε αποκλειστικά στο Love it για τη φερόμενη εμπλοκή του στο κύκλωμα ναρκωτικών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με κυκλώματα και ναρκωτικά αποδίδοντας το ότι ενεπλάκη το όνομά του σε πολιτικές σκοπιμότητες.

«Η επικεφαλίδα είναι ότι δεν έχω καμία σχέση. Είναι πολιτική δίωξη. Είναι στημένο από αυτόν ή αυτούς που το έχουν κάνει γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει κάποιους.

Έχω εχθρούς που είναι καταγεγραμμένοι και  στις Αρχές γιατί έχουν συμβεί γεγονότα και είναι καταγεγραμμένα. Έχω δεχτεί απειλές και πάρα πολλά σοβαρά πράγματα και έχω κάνει πίσω κάποια στιγμή γιατί φοβήθηκα και για τη ζωή μου.

Έμαθα τη φερόμενη εμπλοκή μου ενώ οδηγούσα. Με πήραν τηλέφωνο φίλοι μου και μου είπαν ότι υπάρχει στη Φθιώτιδα δημοσίευμα ότι εμπλέκομαι. Με φωτογράφιζαν όταν έλεγαν πασίγνωστος ηθοποιός από τη Στυλίδα. Σάστισα. Άρχισαν τα τηλέφωνα από δημοσιογράφους και τα σήκωσα όλα γιατί δεν ήθελα να δώσω την εντύπωση ότι κρύβομαι.

Δεν με έχουν καλέσει οι Αρχές.Έχω κινηθεί νομικά και από δω και πέρα βλέπουμε.

Βεβαίως και υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες, εγώ μιλάω με όλους τους πολίτες και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο μιλάω. Θα δουν πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες αυτό όμως δεν είναι κάτι μεμπτό.

Η γυναίκα του ανθρώπου αυτού ήταν δύο φορές υποψήφια στις δημοτικές εκλογές μαζί μου στην Αγία Μαρίνα.

Δεν έχω καμία απολύτως εμπλοκή με τα ναρκωτικά.

Είμαι ένας άνθρωπος με τρία χειρουργεία καρδιάς, που πάσχει από μόνιμη κολπική μαρμαρυγή εάν χρησιμοποιήσω κοκαΐνη, εγώ λέω και οι γιατροί μου ότι θα πεθάνω. Αν κάποιος γιατρός λέει το αντίθετο να το καταθέσει» είπε.

https://streamable.com/4vfurg

«Η κόρη μου είναι εκεί, βλέπει τον πατέρα της. Δεν μπορεί να της πει κανείς ότι ο πατέρας της καταναλώνει ναρκωτικά.

Ο στόχος ήταν να μου κάνουν κακό στην πολιτική. Ψάχνουν να βρουν. Έχω διαχειριστεί δημόσιο χρήμα, έχω βραβευτεί από την Ευρώπη για το ΕΣΠΑ. Τους έχω χαλάσει πολύ τη σούπα γιατί κάποιοι έκαναν άσχημες δουλειές (χρηματισμό).  Είμαι εντελώς διαφανής. Με έχουν ψάξει με ορκωτούς λογιστές, με έχουν κάνει φύλλο και φτερό. Τώρα βρήκαν να πουν ότι μπορεί να έχω παραγγείλει κοκαΐνη.

Να δούμε ποιος θα καεί στο τέλος» είπε.

«Περίμεναν ότι θα αντιδράσω με το θυμικό ώστε να με έχουν στο χέρι. Θα καταλάβουν όλοι πόσο πολύ ανόητοι είναι κάποιοι. Ενοχλώ και το θέλω. Ενοχλώ τους ψεύτες, τους κλέφτες και όσους παίρνουν μίζα. Θα με βρίσκουν πάντα μπροστά τους.

Απλά τώρα υπάρχει μια ευτυχής συγκυρία, έχω πολύ κόσμο δίπλα μου που με εμπιστεύεται και θα δοθεί η μητέρα των μαχών. Είμαι, ήμουν και θα είμαι ο Αποστόλης που ξέρουν, που είναι δίπλα τους», είπε ακόμη.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για την προσωπική του ζωή. «Είμαι στην τελευταία πίστα της ζωής. Είναι άλλα τα θέλω μου, είναι πολύ συγκεκριμένα και πολύ λιγότερα, είναι συνειδητοποιημένα τα πράγματα».

https://streamable.com/ofbmlq