Ο αρραβωνιαστικός της Μπέλας στο «Σόι» κι ο αναπάντεχος θάνατος στην «Επιστροφή»
Νέα

Ο αρραβωνιαστικός της Μπέλας στο «Σόι» κι ο αναπάντεχος θάνατος στην «Επιστροφή»

Ο αρραβωνιαστικός της Μπέλας στο «Σόι» κι ο αναπάντεχος θάνατος στην «Επιστροφή»

Μαζί με την εβδομάδα, ξεκινούν κι οι ελληνικές σειρές σε ANT1 και Alpha. Η μυθοπλασία αντιστέκεται στο reality μόδας GNTM, αλλά και στο talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Ας δούμε, όμως, ποια θα είναι η εξέλιξη των σειρών στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Τι θα απαντήσει η Όλγα στην πρόταση γάμου του Στέφανου στο «Τατουάζ»; Τι δουλειά κάνει ο αρραβωνιαστικός της Μπέλας στο «Σόι»; Θα τον δεχτεί η οικογένεια Χαμπέα; Θα βρει ο Αντρέας το αδύνατο σημείο της Δόιρας στη «Φριτέζα», για να αποσπάσει καλύτερη κριτική η Λαγουδέρα; Θα βρει η αστυνομία το δολοφόνο της Εβελίνας στην «Επιστροφή»;

Η Επιστροφή

Ο Θέμης μαθαίνει πως ο Μάνος δεν είναι ο πραγματικός αδελφός της Δανάης και αλλάζει συμπεριφορά απέναντι του. Παρ’ όλα αυτά, κρατάει την υπόσχεση του να βοηθήσει με τον Φώτη, αν και ο Μάνος δεν έχει πειστεί για τις προθέσεις του και βάζει σε κίνδυνο όλη τη «βοήθεια» που προέρχεται από τον αντίζηλο του. Αργότερα, ο νεαρός μαζί με τη Δανάη συναντούν τον Στάθη, ο οποίος τους δίνει νέα στοιχεία για την υπόθεση του αληθινού Μάνου. Οι δύο νέοι, όμως, πριν κάνουν οτιδήποτε ζητούν τη βοήθεια του Νικήτα και του Πέτρου. Ο τελευταίος δεν μπορεί να μην είναι διστακτικός απέναντι στις προθέσεις του Στάθη και ζητάει χρόνο να το ερευνήσει. Η Δανάη, όμως, είναι ανυπόμονη και καταφέρνει να πείσει τον Μάνο να φύγουν μαζί και να ψάξουν για τον αδελφό της.

Την ίδια ώρα, ο Ορέστης μάταια απειλεί τον Δημαρά να του δώσει στοιχεία για την τύχη του παιδιού του. Από την άλλη, ο Λευτέρης αποφασίζει να απαλλάξει την Εβελίνα από τα καθήκοντα της μιας και θεωρεί την παρουσία της κοντά στη Βίκυ εξαιρετικά επικίνδυνη. Και αυτό δεν είναι το μόνο σχέδιο του Λευτέρη. Βάζει μπροστά ένα κόλπο που μπορεί πολύ σύντομα να ελευθερώσει τον Δημαρά. Την επόμενη μέρα, όμως, η είδηση του θανάτου της Εβελίνας πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία και αλλάζει όλα τα δεδομένα. Η Αστυνομία αρχίζει αμέσως τις έρευνες για να εντοπίσει τον πραγματικό δολοφόνο. Ποιος, όμως, έδωσε την εντολή;

Πέτα τη Φριτέζα

Η Δόιρα είναι μέσα στη Λαγουδέρα και καταφέρνει να ξεγελάσει τον Αντρέα ώστε να της σερβίρει κάτι από τον κατάλογο του Κίμωνα. Ο Κίμωνας, παράλληλα, μαθαίνει από τη Μαριέττα για την «συμπάθεια» που τρέφει ο Φίλιππος για το άτομο της. Η αντίδραση του Κίμωνα δεν είναι η αναμενόμενη και ο Φίλιππος, άθελα του, τον κάνει να θυμηθεί κάτι που έχει καιρό ξεχάσει.

Ο Μένιος βγάζει έξω την πελαγωμένη Θάλεια και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται το πρωί, γεμίζει τους πάντες με ερωτηματικά. Ο Αντρέας βρίσκει το αδύναμο σημείο της Δόιρας και το εκμεταλλεύεται για να γλυτώσουν την κριτική. Θα καταφέρουν να ξεφορτωθούν την ρετσινιά μιας καταστροφικής κριτικής λίγο πριν ανοίξουν τη Λαγουδέρα;

Το Σόι Σου

Η Μπέλα, μετά από πολύ καιρό, έχει βρει έναν σύντροφο που έχει σοβαρό σκοπό. Έχει έρθει, λοιπόν, η στιγμή να τον γνωρίσει και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Πρόκειται για τον Μάκη, έναν παλιό της συμμαθητή. Ο Μάκης ήταν ερωτευμένος μαζί της από το Γυμνάσιο αλλά εκείνη τον έβλεπε πάντα φιλικά. Όλα αυτά μέχρι τώρα που τον ξανασυνάντησε και είδε πόσο έχει αλλάξει. Από ένα δειλό παιδί που φόραγε τα πλεχτά της μαμάς του έχει μεταμορφωθεί σε έναν πολύ προχωρημένο άντρα γεμάτο τατού και πίρσινγκ, ο οποίος άφησε την καριέρα του στην Αρχιτεκτονική για να γίνει τατού άρτιστ. Πώς θα αντιδράσει η οικογένεια Χαμπέα όταν βρεθεί μπροστά στον καινούριο εαυτό του Μάκη ή μήπως τελικά δεν έχει αλλάξει και τόσο πολύ; Ένας χαλασμένος θερμοστάτης και μια υποτιθέμενη ίωση θα φέρουν όλη την οικογένεια προ μεγάλων εκπλήξεων.

Το Τατουάζ

Η απάντηση της Όλγας στην πρόταση γάμου που της κάνει ο Στέφανος, δεν είναι η αναμενόμενη. Ο Σωκράτης επιμένει ότι Ορφέας είναι ο σίριαλ κίλερ και λέει στην Τατιάνα ότι μπορεί να το αποδείξει! Στο μεταξύ, η Αθηνά αντιδρά άσχημα στις θεωρίες που πρεσβεύει η μητέρα του Νικόλα, μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει από το σπίτι! Η Βέρα μαζεύει τα πράγματα της και ακυρώνει τον γάμο της με τον Θεοχάρη μετά από αυτό που είδε σε απόμερο σημείο της Αίγινας!

Ο Θεοχάρης παλεύει να εξηγήσει στη Βέρα πως ότι είδε ήταν μια παρεξήγηση και η τελετή του γάμου είναι στον αέρα! Η Ελένη κανονίζει να συναντηθεί με τον Φίλιππο, χωρίς να ξέρει πως ο Ορφέας παρακολουθεί κάθε της βήμα. Ζητά από την Άννα να την καλύψει κι εκείνη το δέχεται. Ο Σωκράτης μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Ορφέα και ψάχνει για αποδείξει.