Ο Φίλιππος Σοφιανός εξομολογείται: «Τα δύο πρώτα μου παιδιά μεγάλωσαν με μπέιμπι σίτερ»
Νέα

Ο Φίλιππος Σοφιανός εξομολογείται: «Τα δύο πρώτα μου παιδιά μεγάλωσαν με μπέιμπι σίτερ»

Ο Φίλιππος Σοφιανός εξομολογείται: «Τα δύο πρώτα μου παιδιά μεγάλωσαν με μπέιμπι σίτερ»

«Tα ιδιωτικά κανάλια για να κάνουν νούμερα στηρίζονται στο σύνδρομο του μπανιστιρτζή»

Ο Φίλιππος Σοφιανός ήταν καλεσμένος στο «φλΕΡΤ» και ως κατεξοχήν τηλεοπτικός ηθοποιός με μεγάλη τηλεοπτική καριέρα, έκανε έναν απολογισμό για τα «κέρδη» και τις «ζημίες» από αυτήν.

«40 χρόνια δουλεύω σαν σκυλί. Η δουλειά του ηθοποιού δίνει πολλά πράγματα, έχει πολύ σπουδαίες και πολύ ευτελείς στιγμές. Αξιώνεσαι μια πολύ μεγάλη γκάμα συναισθημάτων. Επίσης γλιτώνει τον ψυχίατρο ο ηθοποιός» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση αν η δουλειά του τού έχει απορροφήσει τον χρόνο και την ενέργειά του και δεν έχει δώσει τον χρόνο που πρέπει στην προσωπική του ζωή απάντησε:

«Δυστυχώς ναι, έχει συμβεί. Τον καιρό που όλοι τρέχαμε να κάνουμε καριέρα τα δύο μου πρώτα παιδιά μεγάλωσαν με μπέιμπι σίτερ. Δεν συνέβη αυτό με το τρίτο. Σήμερα πιστεύω ότι πλούσιος είναι ένας άνθρωπος που έχει χρόνο, τα χρήματα δεν σημαίνουν τίποτα, έτσι ορίζεται ο πλούτος. Είχα τη χαρά του προσωπικού χρόνου που αφιέρωσα στο μικρό μου το καμάρι που είναι 9 και ήταν μια απολαυστική εμπειρία που σε κάνει να σκέφτεσαι “Αξίζει τον κόπο όλη αυτή η τρέλα της δουλειάς, η αγωνία του πρωταγωνιστή, να κρατήσεις το κασέ σου;”. Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Η δουλειά του ηθοποιού είναι ένας πολύ μοναχικός δρόμος (…) και θα την κάνω όσο στέκω» είπε.

Μίλησε όμως και για την κατάσταση στην τηλεόραση σήμερα.

«Στο “Μινόρε της Αυγής” κάναμε γύρισμα για ένα επεισόδιο 10-12 μέρες. Σήμερα το ένα επεισόδιο βγαίνει σε μία βραδιά. Άλλες εποχές, άλλα τα μεγέθη, άλλα τα ήθη. Η τηλεόραση πια έχει ξεβρακωθεί, έχει ξεσπαθώσει. Δεν την ενδιαφέρει καμία επιμόρφωση, καμία κουλτούρα, κανένας πολιτισμός. Δεν μιλάω για τη δημόσια τηλεόραση. Μιλάω για τα ιδιωτικά κανάλια που είναι ιδιωτικά μαγαζιά. Η δουλειά τους είναι να βγάλουν φράγκα που σημαίνει υποκινώ τα πιο ταπεινά ένστικτα του ανθρώπου, τα τσιγκλάω για να τα κάνω θέμα και για να κάνω νούμερα θεαματικότητας για να δείξω την άλλη μέρα να ποιο είναι το πρώτο κανάλι στηριγμένα στην απόλυτη χυδαιότητα, στο σύνδρομο του μπανιστιρτζή. Είναι εξωφρενικό αυτό το πράγμα. Επειδή υπάρχει μια αναγκαιότητα, ευτυχώς έχουν αρχίσει οι σεναριογράφοι ξανά» είπε.

https://streamable.com/ypvst0