Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στον Νίκο Μουτσινά: «Περίμενα ότι το ριάλιτι θα βγει μετά από 2,5 μήνες»
Νέα

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στον Νίκο Μουτσινά: «Περίμενα ότι το ριάλιτι θα βγει μετά από 2,5 μήνες»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στον Νίκο Μουτσινά: «Περίμενα ότι το ριάλιτι θα βγει μετά από 2,5 μήνες»

Ο ηθοποιός μίλησε για την πρόωρη αποχώρησή του από το Survivor

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην πρώτη του εμφάνιση ζωντανά μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

«Μπαίνω και περιμένω μια στοιχειώδη ομάδα» είπε αναφερόμενος στο ότι περίμενε να βρει μια ομάδα όπως αυτή που έχει δημιουργήσει εκτός παιχνιδιού.

«Περίμενα ότι το ριάλιτι θα βγει μετά από 2,5 μήνες. Το είδα από την πρώτη μέρα. Είπα “χαλαρώστε”, ήθελα να είμαι οργανωτικός όχι αρχηγός».

Γιατί πήγε στο Survivor; «Πέρα από την κρίση, έχουμε μια ομάδα και ο μόνος τρόπος να φανούμε στα Μέσα και να δείξουμε το σκοπό μας ήταν ένας δίαυλος επικοινωνίας. Κάνουμε τόσα πράγματα και δυσκολευόμαστε να φανεί η δουλειά μας».

«Έβλεπες τους Μαχητές με μια σύμπνοια και σε μας έβλεπες 4 άτομα φυσιολογικά, άντε 5 και οι υπόλοιποι ήταν πολύ στα δικά του. Ειδικά ένα άτομο είχα παραπονεθεί στην παραγωγή» είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στον Βαλάντη.

«Είμαι πολύ ρομαντικός» είπε.

«Τις 4 πρώτες μέρες έβλεπε η Μυριέλλα τον Στρακαστρούκα και γελούσε. Και έλεγε ότι εγώ έχω σχέση. Και ξαφνικά αρχίζουν η Αθηνά και Βρισηίδα τρελαίνονται όταν η Ασημίνα από απέναντι είπε ότι είναι η πιο δυνατή παίκτρια η Μυριέλλα. Αρχίζουν να τη λένε η μία στην άλλη, κλαίει η Μυριέλλα off camera και έρχεται ο Στρακαστρούκας και της δίνει ένα βραχιόλι. Και λέει “γλυκούλης”. Την αγαπώ, είναι απίστευτο κορίτσι. Η Ναυσικά είναι Λάρα Κροφτ. Το δέρμα της αλαβάστρινο, δεν μυρίζει, όλοι οι άλλοι ζέχνουμε.

Έπαιξε έναν πολύ σημαντικό ρόλο η κατάσταση μέσα που άρχισε όντως να επηρεάζει την ψυχική μου υγεία. Είχα τραυματισμούς, ένα πρόβλημα στο στομάχι και είχες να διαχειριστείς το ριάλιτι που ερχόταν και έναν Τζέγκινς Χαν που κοιμόταν στο ξύλο δίπλα σου».

Στην ερώτηση αν θα επέστρεφε στο Survivor χωρίς τον Βαλάντη, είπε: «τώρα όπως έχω ηρεμήσει λίγο δύσκολο. Αν μου το έλεγαν εκείνη τη στιγμή, μπορεί».