Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε ότι βρέθηκε μέσα στην αίθουσα τοκετού
Νέα

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε ότι βρέθηκε μέσα στην αίθουσα τοκετού

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε ότι βρέθηκε μέσα στην αίθουσα τοκετού

Τι συνέβη όταν έβαλε την κάμερα να γράψει τη γέννηση του γιου του;

Η Γεωργία Αβασκαντήρα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Χρανιώτη. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας στην αγκαλιά του τον μικρό τους γιο.

Η όμορφη λεχώνα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο Ιασώ την Τετάρτη το μεσημέρι και μαζί με τον σύζυγό της απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

“Είναι πολύ συγκινητική στιγμή για κάθε γυναίκα. Είναι μοναδικό. Είχα τον Γιώργο και μου έδινε πολλή δύναμη. Το μοιραζόμασταν μαζί”, εξομολογήθηκε η Γεωργία Αβασκαντήρα με τον Γιώργο Χρανιώτη να αποκαλύπτει: “Από τη στιγμή που δεν μπορώ να το ζήσω, το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι δίπλα στη γυναίκα μου και να την υποστηρίζω.

Αυτό είναι ένα μήνυμα που θέλω να περάσω. Οι γυναίκες καλό είναι να ζητούν την παρουσία του άντρα τους δίπλα. Ο άντρας πρέπει να είναι δίπλα και αν λιποθυμήσει ας βγει έξω.Το πρώτο δάκρυ έφυγε όταν τον ακούμπησα. Όταν τον είδα δεν συγκινήθηκα. Έβαλα την κάμερα για να γράψει τα τελευταία είκοσι λεπτά της κρίσιμης αυτής διαδικασίας.

Ε με το που ξεκίνησε έγινα ο πιο ερασιτέχνης ηθοποιός. Αν δείτε το πλάνο είμαι συνέχεια πλάτη γιατί τα έχω χάσει και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το παιδί.

Το πιο πιθανό είναι να βάλουμε πέντε ονόματα σε μια κληρωτίδα και να τραβήξει ο μικρός το όνομά του. Εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου μπαμπά. Θέλω να είμαι και μπαμπάς και μαμά. Θέλω να έχω διπλή ιδιότητα οπότε θα μπλέκω και την αρσενική μου φύση και τη θηλυκή. Δεν θα θηλάσω”.