«Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει να αποσυρθεί από την παρουσίαση της Eurovision»
Νέα

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει να αποσυρθεί από την παρουσίαση της Eurovision»

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει να αποσυρθεί από την παρουσίαση της Eurovision»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση και γιατί;

Την άποψη ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision εξέφρασε τόσο με ανάρτησή του στο Facebook όσο και με δηλώσεις του στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» ο Αντώνης Καρατζίκος, πρώην πρόεδρος της OGAE GREECE.

Αυτό που τον ενόχλησε ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή για τη συμμετοχή της Σουηδίας.

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα σκεπτικό στο μυαλό του Γιώργου Καπουτζίδη για την εξέλιξη του διαγωνισμού και την εξέλιξη της μετάδοσης. Θεωρώ πως ο Γιώργος είναι ανήσυχο μυαλό, ένας έξυπνος άνθρωπος και προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Προσπάθησε να μπει στο σαλόνι μας και να είναι κάποιος στην παρέα μας που λέει και σχολιάζει διάφορα πράγματα».

«Η Σουηδία ήταν αυτό που έκανε την έκρηξη μέσα μου. Θεώρησα ότι αυτό ήταν ένα επικίνδυνο ατόπημα του Γιώργου, γιατί όταν σχολιάζεις τη συμμετοχή μίας χώρας, αυτά που λες μαθαίνονται και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Η ειρωνεία προς τη σουηδική συμμετοχή μπορεί να έχει γίνει γνωστή, και σίγουρα θα το έχουν μάθει οι Σουηδοί και κατ΄επέκταση οι Σουηδοί σχολιαστές. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δική μας προσφώνηση για την ελληνική συμμετοχή» εξήγησε ο κ. Καρατζίκος.

Και συνέχισε:

«Εύχομαι η μετάδοση να μην έχει διώξει κόσμο. Σε κανέναν από από την παρέα μου δεν άρεσε η μετάδοση, γυρίσαμε στο RAI για τη δούμε… Όταν έγραψα αυτό που έγραψα είδα ένα τσουνάμι παραπόνων στο Facebook για τη μετάδοση, δεν είμαι ο πρώτος που το έγραψε».