Ο Ηλίας κριτής στα καλλιστεία στη “Μουρμούρα” και η αποκάλυψη του serial killer στο «Τατουάζ»
Νέα

Ο Ηλίας κριτής στα καλλιστεία στη “Μουρμούρα” και η αποκάλυψη του serial killer στο «Τατουάζ»

Ο Ηλίας κριτής στα καλλιστεία στη “Μουρμούρα” και η αποκάλυψη του serial killer στο «Τατουάζ»

To βράδυ της Πέμπτης να είναι πλούσιο σε reality, μιας κι εκτός από το The Voice, μπαίνουν στο παιχνίδι της prime time το MasterChef Junior, το Nomads και το Project Runway. Ωστόσο, η ελληνική μυθοπλασία δίνει δυνατό παρών από το απόγευμα μέχρι αρκετά αργά το βράδυ. Τι θα κάνει ο Θοδωρής για να πείσει ότι δικαιούται το επίδομα τυφλότητας στο «Έλα στη Θέση μου»; Τι θα κάνει έξαλλο το Μιχάλη στο «Γυναίκα Χωρίς Όνομα»; Ποια είναι η Σοφία Λόρεν που θα αναστατώσει τη ζωή του Μηνά και της Βούλας στη «Μουρμούρα»;  Και τέλος, θα καταφέρει η Χριστίνα με τις επίμονες ερωτήσεις της να φέρει σε δύσκολη θέση την Όλγα στο «Τατουάζ»;

Όλα όσα θα δείτε το απόγευμα και το βράδυ σε ANT1 και Alpha.

Έλα στη Θέση μου

Ο Βλάσης υπογράφει τα χαρτιά που αποκλείουν τη Φαίη από την κηδεμονία της μικρής. Η Φαίη επισκέπτεται μαζί με το Δαμιανό την Sofo και συναντιέται με την Αιμιλία. Η Βασιλίνα βρίσκει τρόπο να στριμώξει την Φλωρέτα για να την αφήσει να φύγει και ανακαλύπτει πως υπάρχει κάτι ανάμεσα σε αυτή και τον Λεωνίδα. Η Σύλβια είναι σίγουρη πως υπάρχει τρόπος να αποδείξουν πως υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα στη Βάνα και τον Φώτη και θα χρειαστεί τη βοήθεια του Ζούβα για να το αποδείξει. Ο Θοδωρής αποφασίζει να δώσει μια ύστατη παράσταση και να αναιρέσει το κόψιμο του επιδόματος τυφλότητας. Ο Αχιλλέας ζητά από τον Λεωνίδα να πείσει την Φλωρέτα να συνεργαστεί μαζί τους, αλλά εκείνος αρνείται να την εκμεταλλευτεί.

Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Η Μάρθα συναντιέται με τον Μηνά, το νέο επενδυτή της εταιρίας και παλιό της έρωτα. Η Έλλη γνωρίζει στην κλινική την Αλίκη, μια γυναίκα που είναι στο διπλανό της δωμάτιο και της δίνει συμβουλές για το πώς θα φύγει από εκεί όσο το δυνατό γρηγορότερα. Ο Δημήτρης φοβάται ότι η Κάτια θέλει να του κάνει κακό και προσποιείται ότι χειροτερεύει η υγεία του, για να κερδίσει χρόνο. Ο Αντρέας αποκαλύπτει στη Ρένα το μυστικό της Κάτιας σχετικά με το θάνατο του Πέτρου.

Ο Κωστής παρακολουθεί το Μιχάλη και τη Μαρίνα κι αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο γάμος τους είναι ψεύτικος. Όταν αποφασίσει να μιλήσει στη Μαρίνα και πάει στο σπίτι τους, ο Μιχάλης θα τους βρει και θα γίνει έξαλλος…

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα

Ένα καινούριο «μέλος» προστίθεται στην οικογένεια του Μηνά και της Βούλας, που ακούει στο εντυπωσιακό όνομα, Σοφία Λόρεν. Αλλά η προσαρμογή είναι μάλλον δύσκολη και για τους τρεις, μια που η νεοφερμένη, είναι μια ζόρικη… χήνα.

Η Καίτη ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα καλλιστεία Μις Κατάκολο 2018, όμως τελευταία στιγμή αποχωρεί ένας κριτής και ο διαγωνισμός κινδυνεύει να μην γίνει. Μέχρι που η Καίτη θα προτείνει στον Ηλία να πάρει τη θέση του.

Το πάθος της Βέλης για τη φωτογραφία αναζωπυρώνεται και ένα site της κάνει πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας. Μόνο που η δουλειά πέφτει λίγο μακριά…

Η Ξένια έχει πάρει πρώτο βαθμό ρέικι και κάνει τα πάντα για να πείσει τον Μπάμπη να του θεραπεύσει τον πόνο στην κοιλιά του. Μόνο που αυτός ο πόνος δεν περνάει έτσι…

Το Τατουάζ

Η Μαργκώ απομακρύνει τον Πέτρο από το σπίτι της, αλλά φροντίζει να τον έχει υπό έλεγχο. Ο Άλκης ενδίδει στον εκβιασμό κι αρχίζει να ψάχνει στο γραφείο του Σέκερη για πληροφορίες που μπορεί να βοηθήσουν το κύκλωμα των εμπόρων ναρκωτικών. Ο Παύλος νιώθει πολύ άβολα με τους όρους που του βάζει η Μάρθα και η ατμόσφαιρα ανάμεσά τους είναι εκρηκτική. Η Ελένη ζει στιγμές ευτυχίας στην αγκαλιά του Φίλιππου, αλλά η Αφροδίτη της ξεκαθαρίζει πως δεν την καλύπτει ξανά! Η μαμά Έλλη συνεχίζει να κάνει τη ζωή του Νικόλα δύσκολη και οι θεωρίες της αρχίζουν να παραξενεύουν πολύ την Αθηνά. Ο Τόνυ ξανακυλά στις παλιές του συνήθειες, κάτω από το ανυποψίαστο βλέμμα της Τατιάνας. Ο Σωκράτης πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον σήριαλ κίλερ.

Ο Ορφέας, στα Μετέωρα, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ γιατί έχει ακούσει από το τηλέφωνο τον Φίλιππο να αποκαλεί την Ελένη «αγάπη μου» και καμία από τις δικαιολογίες της δεν καταφέρνει να τον καθησυχάσει. Η Όλγα προσπαθεί να προσαρμοστεί για άλλη μια φορά στις καινούργιες συνθήκες της ζωής της… Παράλληλα δίνει συνέντευξη στην εκπομπή της Χριστίνας, η οποία τη στριμώχνει με τις επίμονες ερωτήσεις της.

Στο μεταξύ, στην Αθήνα, ο Σωκράτης αποκαλύπτει στην Τατιάνα πως ο σίριαλ κίλερ είναι ο Ορφέας. Ο Αλέξανδρος και η Άννα επιστρέφουν στην Αίγινα και προσπαθούν να προετοιμάσουν τη Λήδα, αλλά οι προσπάθειές τους αποδεικνύονται μάταιες καθώς το παιδί αντιδρά άσχημα. Η Μαργκώ ζητά τη βοήθεια της Νικόλ προκειμένου να στήσει το δικό της δίκτυο μεταφοράς όπλων, πίσω από την πλάτη του Στρατηγού.