Ο Κώστας Τσουρός απαντά για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Όταν σου προσφέρονται καλύτερες συνθήκες, είναι ένας λόγος να κάνεις μία μεταγραφή»
Νέα

Ο Κώστας Τσουρός απαντά για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Όταν σου προσφέρονται καλύτερες συνθήκες, είναι ένας λόγος να κάνεις μία μεταγραφή»

Ο Κώστας Τσουρός απαντά για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Όταν σου προσφέρονται καλύτερες συνθήκες, είναι ένας λόγος να κάνεις μία μεταγραφή»

Φειδωλός στις δηλώσεις του αλλά έκανε το σχόλιό του για τη μετακίνηση Ουγγαρέζου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν ο Κώστας Τσουρός που αποτελεί ένα από τα πιο hot πρόσωπα της τηλεοπτικής επικαιρότητας τις τελευταίες εβδομάδες.

Απάντησε στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Alpha και να μετακομίζει στο Mega στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη.

«Από τον Απρίλιο έχω διαβάσει τα πάντα, ότι θα κάνω εκπομπή το Σαββατοκύριακο, ότι θα παρουσιάσω εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ελεονώρα Μελέτη. Δεν μπορώ να καταλάβω το άγχος που υπάρχει για το τηλεοπτικό μου μέλλον.Ότι έχω συζητήσει, έχω συζητήσει, αλλά μέχρι τις 11 Ιουλίου είμαι στο “Καλύτερα δεν γίνεται” στον Alpha. Με την Ελεονώρα Μελέτη έχουμε συνεργαστεί και στο ραδιόφωνο. Δεν θα είχα θέμα στους τίτλους αρχής να είμαι πιο κάτω από εκείνη».

«Με τη Ναταλία έχουμε απίστευτη σχέση. Είμαστε τρία χρόνια και είμαστε σαν να είμαστε οικογένεια. Φυσικά και ξέρει ότι έχω κάνει συζητήσεις, είναι ενήμερη. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να είμαι ντόμπρος. Είμαστε επαγγελματίες και δεν είμαστε δεμένοι σε μία καρέκλα και όλοι θέλουμε να εξελισσόμαστε. Όταν σου προσφέρονται καλύτερες συνθήκες, είναι ένας λόγος να κάνεις μία μεταγραφή», ανέφερε.

«Πέρασα τέλεια στο “Το Πρωινό”, αν εξαιρέσουμε την πρώτη μέρα ψυχρολουσίας. Ο ιδρώτας ήταν μέχρι κάτω, είχα πάθει σοκ», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, προβλήθηκαν κάποια πλάνα στην εκπομπή από στιγμές που είχαν περάσει η Φαίη Σκορδά και ο Κώστας Τσουρός τα δύο χρόνια που συνεργάζονταν. Βλέποντάς τα, ο Γιώργος Λιάγκας απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο λέγοντάς του: «Ωραίοι είστε. Τώρα που σας βλέπω, δεν έρχεσαι εσύ εδώ, να πάω εγώ με τη Μελέτη στο Mega;».

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιάγκας απευθύνθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέγοντάς του: «Έλα εδώ Δημήτρη να τα μοιράσουμε. Να έρθει ο Κώστας εδώ, να πάω εγώ στο Mega και εσύ στον Alpha με τη Ναταλία». Αμέσως, ο Κώστας Τσουρός είπε στον Δημήτρη με όλο νόημα: «Δημήτρη, Καλύτερα δε γίνεται».

Η κουβέντα πήγε στα προσωπικά του δημοσιογράφου: «Το να κάνω παιδί δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Δεν το θέλω, διότι θεωρώ ότι ακόμα δεν είμαι σε τέτοια φάση. Το θέμα “παιδί” είναι πολύ σημαντικό και για να γίνει κάποιος γονιός πρέπει να το θέλει και να μπορεί. Δεν νομίζω ότι μπορώ να αναλάβω μία τέτοια ευθύνη».

Σε ερώτηση για το ποιους θεωρεί τον καλύτερο άντρα παρουσιαστή και την καλύτερη γυναίκα παρουσιάστρια απάντησε: «Ο καλύτερος Έλληνας παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Λιάγκας και πολλά από τα καλά στοιχεία σου τα έχω πάρει. Είσαι από τους ανθρώπους-πρότυπα. Από γυναίκες δεν μπορώ να μην αναφέρω τη Φαίη Σκορδά διότι με εκείνη έχει ταυτιστεί η αρχή μου στη ψυχαγωγία. Και η Ναταλία είναι πολύ καλή παρουσιάστρια».

https://streamable.com/znk5c1