Ο ξενοδόχος ομολόγησε το στυγερό έγκλημα του εργολάβου που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο
Νέα

Ο ξενοδόχος ομολόγησε το στυγερό έγκλημα του εργολάβου που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο

Ο ξενοδόχος ομολόγησε το στυγερό έγκλημα του εργολάβου που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο

Οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος

Ομολόγησε ο 53χρονος ξενοδόχος ότι σκότωσε τον 46χρονο εργολάβο έπειτα από ραντεβού που είχαν για να τον πληρώσει για παρελθοντικές εργασίες.

Ο ξενοδόχος είχε κινήσει τις υποψίες των αρχών γιατί αρχικά είχε πει ότι είχε ραντεβού με το θύμα και μετά ακυρώθηκε αλλά οι κάμερες έδειχναν τον εργολάβο κοντά στο ξενοδοχείο.

Η αστυνομία του έκανε προσαγωγή για διευκρινίσεις και τις πρωινές ώρες ομολόγησε ότι στραγγάλισε τον 46χρονο και ο 20χρονος γιος του τον βοήθησε να τον ξεντύσουν, να αφήσουν το αυτοκίνητο σε άλλο σημείο και τη σορό του αλλού.

Το δικό του σχόλιο πρόσθεσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τα εγκλήματα που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα.

«Για ψύλλου πήδημα έχουμε έγκλημα», είπε ο πρώην ταξίαρχος της ΕΛΑΣ.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε και ο πρόεδρος του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρουκλής.

«Από την αρχή έβλεπα εγκληματική ενέργεια. Το θύμα ήταν εργολάβος, ο θύτης δεν ήθελε να πληρώσει και εκεί έγινε το έγκλημα. Ο ξενοδόχος προσδιόρισε το σημείο που βρισκόταν τη σορό του εργολάβου. Η αστυνομία πήγε στο σημείο και πράγματι βρήκε τη σορό γυμνή».

Για τον άτυχο 46χρονο μίλησε και ο ξάδερφός του, που δηλώνει σοκαρισμένος με τη δολοφονία.

«Δούλευε πάνω από 20 χρόνια, ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Έχω σοκαριστεί. Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Να αφήνει τον ιδρώτα του στην οικοδομή και στο τέλος να του πάρει τη ζωή; Πώς γίνεται να τον βοηθάς και να σου κάνει κακό;

Ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει το χρέος της. Μεγάλωσε χωρίς πατέρα, πρόκοψε με τη δουλειά και του πήραν τη ζωή και άφησε πίσω τα παιδιά του».