Ο Νίκος Μουτσινάς ομολογεί: “Περνάω καλά στην εκπομπή αλλά μου λείπει το κοινό”
Νέα

Ο Νίκος Μουτσινάς ομολογεί: “Περνάω καλά στην εκπομπή αλλά μου λείπει το κοινό”

Ο Νίκος Μουτσινάς ομολογεί: “Περνάω καλά στην εκπομπή αλλά μου λείπει το κοινό”

Όσα είπε στον Γιώργο Λιάγκα για την επιτυχία του, τους φίλους του και την υιοθεσία

Στο “Μεσημέρι” ήταν καλεσμένος ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε πρώτα από όλα πώς πέρασε στο πρόσφατο ταξίδι του στο “νησί του”, την Τήνο.

“Πιστεύω σε κάτι ανώτερο και μετά το ανοίγω. Η Εκκλησία αντιστέκεται πάρα πολύ στην εξέλιξη. Δεν είμαι ο θρήσκος με την πολύ στενή έννοια”.

“Μου αρέσουν τα νησιά μας, θέλω να πάω κάπου να ξεκουραστώ. Θα ήθελα να πάω στο Μάτσου Πίτσου. Τώρα πουθενά” είπε ο παρουσιαστής που δυσκολεύτηκε όπως ομολόγησε με τη χρήση της μάσκας.

“Παλιά μπορεί να έκαναν ένα σχόλιο και στο τέλος να υπήρχε κάτι αιχμηρό. Από πέρσι είναι πλέον πολύ συνειδητό ότι κάνω πλάκα” είπε μιλώντας για την επιτυχία του.

https://streamable.com/nvmclo

Ο παρουσιαστής ομολόγησε κάτι που είναι φανερό στην μετά καραντίνα εποχή στην εκπομπή του.

“Περνάω καλά αλλά μου λείπει πάρα πολύ ο κόσμος από την εκπομπή”.

Ο Νίκος μίλησε και για τα όσα είπε για το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί και εξήγησε πόσο μεγάλη γραφειοκρατία υπάρχει.

“Δεν χρειάζεται να μεγαλώνουμε όλοι όπως μας μεγάλωσε η μάνα μας, είναι μια άλλη εποχή άλλα πράγματα θα πεις στο παιδί του 2020” είπε εξηγώντας γιατί έκανε σεμινάρια γονέων.

“Αγαπάω πολύ τα παιδιά και θα ήθελα να δώσω κάτι και να μάθω να αγαπάω”.

“Στη ζωή μου δεν μπαίνει κόσμος. Είναι μικρό το φίλτρο. Είμαι εσωστρεφής, δεν φαίνεται. Στην παρέα μου είναι τσίρκο γιατί με πιάνουν και τα σοβαρά μου”

https://streamable.com/fvjcyk