Ο Νίκος Πολυδερόπουλος εξομολογείται: «Δέχτηκα bullying στο σχολείο, επειδή είχα δυσλεξία»
Νέα

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος εξομολογείται: «Δέχτηκα bullying στο σχολείο, επειδή είχα δυσλεξία»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος εξομολογείται: «Δέχτηκα bullying στο σχολείο, επειδή είχα δυσλεξία»

Τι είπε για την απομόνωση στη Γαύδο;

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος και μίλησε για την απομόνωση στη Γαύδο, τις «8 λέξεις», αλλά και τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν στο σχολείο δέχτηκε bullying επειδή ήταν δυσλεκτικός.

«Πιστεύω με έναν δικό μου τρόπο. Στο πρώτο lockdown πήγα στη Γαύδο, γιατί ήθελα να νιώθω ελεύθερος. Από μικρό παιδί δεν μπορούσα την πίεση και δεν συμβιβαζόμουν με τίποτα. Είχα ξαναπάει εκεί για να βρω τον ρόλο του “Ορφέα”. Όσο μακριά κι αν φθάσει ο άνθρωπος, τον ίδιο άνθρωπο κουβαλά. Ήθελα να ξεφύγω. Έμεινα εκεί δυο μήνες χωρίς ρεύμα και ήταν ζόρικα τα πράγματα», είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Έχω μεγάλη επιθυμία να κάνω οικογένεια, γιατί έτσι έμαθα από τους γονείς μου. Προς τα εκεί βαδίζω, αυτό θέλω, γιατί έρχεται η ισορροπία», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Και προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση: «Είμαι δυσλεκτικός και βίωσα bullying από τους καθηγητές πάνω απ’ όλα. Υπήρχε η θεωρία στο χωριό, “δεν διαβάζει το παιδί, ρίχτου δυο ξυλιές”. Ξύλο από τους καθηγητές. Εννοείται, πολύ ξύλο. Μια φορά στο χωριό θυμάμαι πως ξύριζα τις φαβορίτες μου για να μη μου τις τραβάνε».

https://streamable.com/c9pgxw

«Νόμιζα στο σχολείο ότι ήμουν ο χειρότερος μαθητής. Είμαι δυσλεκτικός. Μπερδεύω τα γράμματα και έχω διάσπαση προσοχής. Χάνομαι, δεν το θέλω όμως. Κάποιοι νόμιζαν παλιά ότι είμαι τεμπέλης, γιατί δεν ήξεραν».

https://streamable.com/82f8cs

Τέλος, για τον Ανδρέα Γεωργίου είπε: «Ο Αντρέας είναι μια κατηγορία μόνο τους. Ευγενής, αυτοδημιούργητος και δουλευταράς».

https://streamable.com/zqfuw3