Ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Αρναούτογλου;
Νέα

Ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Αρναούτογλου;

Ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Αρναούτογλου;

Το The 2night show επιστρέφει και η ομάδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου με επικεφαλής τη σύντροφο (και συνεργάτιδά του στο ραδιόφωνο) του παρουσιαστή, Νάνσυ Αντωνίου, βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, λέγεται ότι η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου (κάθε Δευτέρα και Τρίτη).

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Ζnews, ο Γρηγόρης ήθελε πολύ για πρώτο του καλεσμένο τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται ίσως στην καλύτερη φάση της καριέρας του και επιπλέον έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί στην τηλεόραση. Εξάλλου, εκτός από την καλλιτεχνική του επιτυχία, τον τελευταίο χρόνο πρωταγωνιστεί στα εξώφυλλα και εξαιτίας της σχέσης του με την Ευαγγελία Αραβανή. Οι δύο άντρες πάντως προγραμμάτιζαν να συναντηθούν και από κοντά πριν από το γύρισμα ώστε ο τραγουδιστής να πει το τελικό ναι.

Στην δεύτερη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα δούμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ένα πρόσωπο που συζητήθηκε ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με αφορμή κάποια, δηκτικά, όπως χαρακτηρίστηκαν, σχόλιά του στο Πρωινό του σταθμού.