Ο Σάκης Ρουβάς στο «Καλό μεσημεράκι»: «Τη φάρμα δεν τη γλιτώνουμε!»
Νέα

Ο Σάκης Ρουβάς στο «Καλό μεσημεράκι»: «Τη φάρμα δεν τη γλιτώνουμε!»

Ο Σάκης Ρουβάς στο «Καλό μεσημεράκι»: «Τη φάρμα δεν τη γλιτώνουμε!»

Ο καλλιτέχνης μίλησε για την οικογενειακή του ζωή

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά που τον υποδέχτηκε σε ένα θερμοκήπιο.

https://streamable.com/m8qaaz

Ο καλλιτέχνης μίλησε για το γεγονός ότι στην καραντίνα αποφάσισε να επεκτείνει το θερμοκήπιό του ώστε πλέον η οικογένειά του να τρέφεται από αυτό.

Παράλληλα μίλησε για τα ζώα που έχει και δεν είναι λίγα.

«Οι πάπιες ήρθαν πρόσφατα. Συνεχώς αυξάνονται τα ζώα. Η Αριάδνη μου ζητάει κουνελάκι. Έχουμε βάλει στο πρόγραμμα και ένα κατσικάκι. Τη φάρμα δεν τη γλιτώνουμε» είπε.

Όπως είπε «το πιο σημαντικό είναι ότι δεν το βάζουμε κάτω. Εμένα μου έχουν λείψει πάρα πολύ οι αγκαλιές. Μου λείπει αυτή η επαφή με τους ανθρώπους γενικά. Ανταλλάσσεις ενέργεια με τους άλλους» είπε.

«Ο Φοίβος βρήκε έναν εξαιρετικό τρόπο  να περιγράψει μια κατάσταση όχι μόνο στα ζευγάρια αλλά και στους άλλους ανθρώπους» είπε για το νέο του τραγούδι.

«Το καλοκαίρι θέλω να κάνω πολλά μπάνια, η θάλασσα είναι ιαματική. Είναι μάλλον απίθανο να συμβεί υπό τις συνθήκες που θα μου άρεσε να κάνω συναυλία.  Αν συμβεί και σηκωθούν όλοι και στριμωχτούμε λίγο και βγει μια φωτογραφία μετά τι θα γίνει; Θα πουν όλοι α ο Σάκης κάνει συναυλίες. Είναι πολύ σημαντική η υγεία και η ασφάλεια του κόσμου. Με βαριά καρδιά, μου φαίνεται δύσκολο να συμβεί» είπε όταν ρωτήθηκε για το αν θα κάνει συναυλίες το καλοκαίρι.

Παράλληλα επιβεβαίωσε με τον τρόπο του ότι θα ξαναείναι στο The Voice.

https://streamable.com/nd0kt4