Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογείται: «Έχω πει στον γιο μου ότι μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο»
Νέα

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογείται: «Έχω πει στον γιο μου ότι μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογείται: «Έχω πει στον γιο μου ότι μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στη Ζωή Κρονάκη

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» ήταν καλεσμένος ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο ηθοποιός μίλησε στη Ζωή Κρονάκη για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη σύζυγό του, Κατερίνα Γιώτη και τον γιο του Ιερώνυμο.

Όπως είπε χαριτολογώντας, ο γιος του τού έχει δηλώσει ότι θέλει να γίνει αγρότης.

Το όνομα του παιδιού του μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς όπως είναι γνωστό και έχει ξαναπεί, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει μεγαλώσει τον ηθοποιό.

«Πήρε το όνομα του παππού του. Ο Αρχιεπίσκοπος είναι ουσιαστικά μπαμπάς μου επειδή μεγάλωσα μαζί του πολλά χρόνια, γύρω στα 12-13. Έζησα έναν μπαμπά πολύ γλυκό, τόσο στοργικός και τον καμαρώνω» είπε για τον προκαθήμενο της ελληνικής Εκκλησίας.

Η βάφτιση του Ιερώνυμου Βισκαδουράκη (NDP)

«Ήμουν εργένης μέχρι τα 45. Έρχεται ένα μικρό σποράκι και σου ανακατεύει όλη τη ζωή» είπε για τον 4χρονο γιο του.

«Όλη την καραντίνα ζήσαμε στο χωριό» είπε. «7 ξυπνάγαμε, πηγαίναμε στο χωράφι και σκάβαμε. Είχαμε ένα μεγάλο πρόβλημα, το συζήτησα με τη γυναίκα μου και αρχίζω και το δουλεύω με τον γιο μου. Τώρα ξέρει ότι έχω μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο, του έχω δείξει φωτογραφίες που ήμουν μικρός εκεί. Του έχω μιλήσει γι’ αυτό, ξέρει πολλά ονόματα. Με έχει ρωτήσει ποιοι είναι οι γονείς μου, ότι έχω δύο αδέρφια κωφά, ότι έχω μεγαλώσει σε ίδρυμα, δεν έχω μεγαλώσει με την οικογένειά μου αλλά του το έχω πει σαν παραμυθάκι. Ξέρεις πόσο περίεργο είναι να ακούω τον γιο μου να λέει «μπαμπά, μαμά» που εγώ δεν έχω πει ποτέ αυτές τις λέξεις. Ήταν έντιμη η κίνηση του πατέρα μου να με αφήσει στο ίδρυμα. Ήταν ένας κωφός άνθρωπος με 5 παιδιά που δεν τον στήριξε κανείς» εξομολογήθηκε.