Ο Βαγγέλης Περρής σχολιάζει το “διαζύγιο” Κανάκη – ΣΚΑΪ: Mε ποιο “στρατόπεδο” τάσσεται;
Νέα

Ο Βαγγέλης Περρής σχολιάζει το “διαζύγιο” Κανάκη – ΣΚΑΪ: Mε ποιο “στρατόπεδο” τάσσεται;

Ο Βαγγέλης Περρής σχολιάζει το “διαζύγιο” Κανάκη – ΣΚΑΪ: Mε ποιο “στρατόπεδο” τάσσεται;

Αποκαλυπτικός για ακόμα μία φορά ο δημοσιογράφος

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο “διαζύγιο” των “Ράδιο Αρβύλα” και του ΣΚΑΪ.

“Ξαφνικό διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ; Δεν έχει κανένα ξαφνικό διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ. Κάθε σχέση που ξεκινάει στον ΣΚΑΪ νομίζω ότι ετοιμάζουν και τα χαρτιά του διαζυγίου”, είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο δημοσιογράφος.

“Κυρίως αν δεις τις σατιρικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ, δεν υπάρχει καμία και είναι το κανάλι που έχει δοκιμάσει τις περισσότερες φορές να κάνει”, συμπλήρωσε.

“Το συγκεκριμένο σύστημα είναι: ‘Καλώς τον, τι ωραία, είσαι ο καλύτερος, είσαι ο άνθρωπός μας’ και μετά: ‘μμμ’ και δεν σηκώνουν το τηλέφωνο”, σημείωσε ο Βαγγέλης.

“Επομένως επειδή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι εν αδίκω βρίσκεται η πλευρά της εργοδοσίας, είμαι με τον Κανάκη χωρίς να βάζω αμφιβολίες σε αυτά τα οποία υποψιάζομαι”, δήλωσε ακόμα.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη.

“Δεν το πιστεύω ότι λείπει ο Θέμος”, εξομολογήθηκε.

“Έχω μια ικανοποίηση ότι για λόγους ίσως και συμπτωματικούς είχαμε μια επαφή που ήταν σημαντική”, τόνισε για τον πρώην συνεργάτης του με τον οποίον είχαν “ψυχρανθεί” τα τελευταία χρόνια, διευκρινίζοντας ότι είχαν αποκαταστήσει τη σχέση τους πριν φύγει από τη ζωή ο Θέμος.

Τι αναφέρει για τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πώς σχολιάζει τον Αλέξη Γεωργούλη που είναι και στην Ευρωβουλή και στο YFSF;

Η συνέντευξή του:

https://streamable.com/7xxgw