«Οι Προδότες»: Casting call για το νέο, «σκοτεινό» ριάλιτι στρατηγικής και μυστηρίου του ΑΝΤ1 με έπαθλο 100.000 ευρώ
Νέα

«Οι Προδότες»: Casting call για το νέο, «σκοτεινό» ριάλιτι στρατηγικής και μυστηρίου του ΑΝΤ1 με έπαθλο 100.000 ευρώ

«Οι Προδότες»: Casting call για το νέο, «σκοτεινό» ριάλιτι στρατηγικής και μυστηρίου του ΑΝΤ1 με έπαθλο 100.000 ευρώ

Αποστολές, Πιστοί και 22 παίκτες σε μια έπαυλη

Τη νέα σεζόν αποφάσισε να εγκαινιάσει ο ΑΝΤ1 περνώντας στην αντεπίθεση και προαναγγέλλοντας ένα νέο ριάλιτι που ακούει στο όνομα «Οι Προδότες».

Το νέο ριάλιτι βασίζεται σε ολλανδικό φορμάτ με τίτλο De Verraders.

Στην αγγλική του βερσιόν ονομάζεται The Traitors  και το 2022 ήταν το μεγαλύτερο τηλεοπτικό χιτ της χρονιάς.

Ήδη παίζεται ο τρίτος κύκλος με νέο παρουσιαστή τον γνωστό ηθοποιό Alan Cumming  ενώ διαδραματίζεται σε έναν μεσαιωνικό πύργο στην Σκοτία με τη συμμετοχή και celebrities όπως παλιοί παίκτες από άλλα ριάλιτι.

Λίγο το μυστήριο, λίγο το χρηματικό έπαθλο, λίγο το σκηνικό θρίλερ, λίγο οι παίκτες που στο αγγλικό ριάλιτι δεν είναι παντελώς άγνωστοι στο κοινό, λίγο το γοτθικό ύφος του το έκαναν πολύ δημοφιλές στη Βρετανία.

Τώρα έρχεται και στην Ελλάδα στον ΑΝΤ1 και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν και γνωστά πρόσωπα ανάμεσα στους παίκτες.

«Οι Προδότες» είναι μία αναμέτρηση μεταξύ του «καλού» και του «κακού», μία «μάχη» στην οποία όλοι, με την ίδια ευκολία, μπορούμε να είμαστε, είτε Πιστοί είτε Προδότες όπως αναφέρει το επίσημο δελτίο Τύπου.

Το concept του νέου ριάλιτι

22 παίκτες ζουν μαζί σε μια έπαυλη και εκτελούν, καθημερινά, Αποστολές. Για κάθε Αποστολή που φέρνουν εις πέρας κερδίζουν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο προστίθεται στο τελικό έπαθλο, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 100.000 ευρώ!

Στο πρώτο επεισόδιο, κάποιοι από τους παίκτες ορίζονται μυστικά ως η ομάδα των Προδοτών, χωρίς οι υπόλοιποι να γνωρίζουν την ταυτότητά τους. Κάθε βράδυ, ενώ οι Πιστοί κοιμούνται, οι Προδότες συναντιούνται μυστικά και αποφασίζουν ποιον Πιστό θα δολοφονήσουν. Με αυτόν τον τρόπο, εξοντώνουν έναν έναν τους Πιστούς, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα υπερισχύσουν εκείνοι.

Και οι Πιστοί, όμως, δεν είναι ανυπεράσπιστοι. Έχουν και αυτοί ένα πολύ ισχυρό όπλο στη διάθεσή τους: την ψηφοφορία, μέσω της οποίας αποφασίζουν ποιος θα αποχωρήσει.

Όσοι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι θα πρέπει να έχουν ένστικτο, διαίσθηση, έξυπνη επιχειρηματολογία και αντοχή στην πίεση. Γιατί μία λάθος εκτίμηση, μπορεί να τους αφήσει χωρίς συμμάχους, μπορεί να τους οδηγήσει εκτός παιχνιδιού.

Ποιοι θα καταφέρουν να οργανώσουν σωστά τα επόμενά τους βήματα; Ποιοι θα προστατέψουν τον εαυτό τους; Ποιοι θα πάρουν στο τέλος μέχρι και 100.000 ευρώ; Οι Πιστοί ή οι Προδότες;