Okmag.gr: Το νέο ψηφιακό «παιδί» της Barking Well έρχεται με το πιο απίθανο launch video!
Νέα

Okmag.gr: Το νέο ψηφιακό «παιδί» της Barking Well έρχεται με το πιο απίθανο launch video!

Okmag.gr: Το νέο ψηφιακό «παιδί» της Barking Well έρχεται με το πιο απίθανο launch video!

Το νέο lifestyle website της Barking Well Media, το okmag.gr έρχεται με τα πιο hot αποκλειστικά επικαιρότητας, μόδας και ομορφιάς.

Έχοντας ήδη συμπληρώσει 15 χρόνια στην Α-List του ελληνικού Τύπου, το περιοδικό ΟΚ!, το οποίο εντάχθηκε στο χαρτοφυλάκιο της Barking Well Media από την αρχή του 2021, διανύει σήμερα την πιο δημιουργική του φάση, με αποκλειστικά θέματα που βρίσκονται κάθε εβδομάδα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.

Προχωρώντας στο επόμενο βήμα, η Barking Well Media και το ΟΚ! συστήνουν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό την online εκδοχή του.

Το νέο website OKMAG.GR  κάνει δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά, συνδυάζοντας μεγάλες αποκλειστικότητες, συνεντεύξεις αγαπημένων celebrities, πλούσιο video content, αλλά και τα τελευταία trends της μόδας και της ομορφιάς δοσμένα μέσα από τη ματιά των experts.

Η δημοσιογραφική ομάδα του OKMAG.GR μαθαίνει, ανακαλύπτει και σας αποκαλύπτει όλα τα hot celebrity news και τα τελευταία super trends, φιλοξενεί τις πιο ενδιαφέρουσες αποκλειστικές συνεντεύξεις και μέσα από το αποκλειστικό video content που θα ετοιμάζει καθημερινά για εσάς, δημιουργεί το πιο ενδιαφέρον entertainment περιεχόμενο.

Διότι όπως λέει και το σλόγκαν του, «ό,τι καίει, είναι στο ΟΚ!».

Το launch του νέου site έγινε με ένα σπαρταριστό βίντεο με πρωταγωνίστρια την… Kim Kardashian!

Ο CEO της Barking Well Media Νίκος Κοκλώνης δήλωσε:

«Μετά από ένα πολύ δυναμικό relaunch τον περασμένο Δεκέμβριο, το ΟΚ! αποκτά τώρα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και online παρουσία με το OKMAG.GR. Οι επενδύσεις σε ψηφιακά μέσα αποτελούν βασικό πυλώνα της αναπτυξιακής στρατηγικής μας και θα συνεχίσουμε να επεκτεινόμαστε σε αυτόν τον τομέα, μέσα από καινοτόμες δραστηριότητες.
Το 2021 παρά τις αντιξοότητες, ήταν μία πολύ δημιουργική χρονιά, δουλέψαμε σκληρά, επενδύοντας στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου για τη Τηλεόραση, τον έντυπο τύπο αλλά και το Διαδίκτυο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε δυναμικά σε αυτή την κατεύθυνση δημιουργώντας συνεχώς νέα προϊόντα που θα κάνουν τη διαφορά στην ελληνική αγορά».

Η Barking Well Media συνεχίζει δυναμικά τις σημαντικές επενδύσεις που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και στον χώρο του διαδικτύου, εδραιώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στα ΜΜΕ. Συνεπής ως προς την στρατηγική της, αξιολογεί και αξιοποιεί συνεχώς ευκαιρίες που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ηγετική της θέση στην αγορά.

Ανακαλύψτε το νέο συναρπαστικό κόσμο του OKMAG.GR:
Website: www.okmag.gr
Facebook: OK! Magazine Greece
Instagram: @okmagazinegr
Twitter: @OK_Greece
TikTok: @Okmagazinegr
Youtube: OK Magazine