Όλες οι εξελίξεις στο GNTM – Τι αλλάζει στις δοκιμασίες;
Νέα

Όλες οι εξελίξεις στο GNTM – Τι αλλάζει στις δοκιμασίες;

Όλες οι εξελίξεις στο GNTM – Τι αλλάζει στις δοκιμασίες;

Τα νέα δεδομένα

Οι auditions για το GNTM 3 έχουν ξεκινήσει. Παραγωγή και κριτές βρίσκονται στις επάλξεις για να βρούνε το επόμενο Top Model. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό στην επόμενη σεζόν του reality μοντέλων θα δούμε για πρώτη φορά και άντρες διαγωνιζόμενους.

Περνώντας οι μέρες όλο και περισσότερες αποκαλύψεις γίνονται σχετικά με τα νέα δεδομένα του GNTM. Δεν είναι μόνο οι συμμετέχοντες, η κριτική επιτροπή, ο μέντορας αλλά και οι δοκιμασίες που αλλάζουν. Στην εξίσωση έχει μπει και ο κορονοϊός που ανάγκασε τους ιθύνοντες να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» κορίτσια και αγόρια έχουν ήδη μπει στο σπίτι και οι πρώτες αποχωρήσεις είναι γεγονός. Στον φωτογραφικό φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου στήθηκαν οι παίκτες του reality μόδας με σκοπό να κερδίσουν την πρώτη δοκιμασία.

Μπορεί στο παρελθόν να είχαμε παρακολουθήσει αρκετές κόντρες και καβγάδες ανάμεσα στα μοντέλα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν θα συμβεί στον επόμενο κύκλο καθώς μόνο πέντε άτομα θα βρίσκονται σε κάθε λήψη. Οι παρευρισκόμενοι θα φορούν μάσκα.

Μπορεί οι ιθύνοντες του show να επιθυμούσαν να διαμένουν στο σπίτι 24 πρόσωπα, ωστόσο, λόγω του κορονοϊού το κανάλι ακολουθεί αυστηρά τους κανόνες με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες φέτος να είναι 20.

Οι δοκιμασίες ήταν κάτι που προβλημάτισε αρκετά την παραγωγή καθώς το ενδεχόμενο έξαρσης του Covid-19 μπορεί να χαλάσει τα σχέδια του GNTM. Για τον λόγο αυτό έφτιαξαν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου θα πραγματοποιούνται οι φωτογραφίσεις.

Στο φετινό GNTM λοιπόν δεν θα δούμε καμία εξωτερική δοκιμασία αποχώρησης. Όσο για τα guest και τους φωτογράφους των δοκιμασιών τα μέτρα θα παραμένουν αυστηρά. Όσοι θα συμμετέχουν σε κάποιο από τα επεισόδια, θα έχουν προηγουμένως κάνει το τεστ για τον κορονοϊό.

Δείτε το βίντεο: