Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ: Η μεγάλη δωρεά για την ενίσχυση του ΕΣΥ
Νέα

Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ: Η μεγάλη δωρεά για την ενίσχυση του ΕΣΥ

Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ: Η μεγάλη δωρεά για την ενίσχυση του ΕΣΥ

"Όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε" η δήλωση του Θοδωρή Κυριακού

Σε μία σημαντική προσφορά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας προχώρησε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες στην εξεύρεση του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας, εξασφάλισε, σε πρώτη φάση και χωρίς να επιβαρύνει τις αρμόδιες υπηρεσίες, έναν σημαντικό αριθμό αναγκαίων προμηθειών.

Θα παραδώσει άμεσα στο υπουργείο Υγείας για να διανεμηθούν σε νοσοκομεία 20 monitors σύγχρονης γενιάς, που είναι απαραίτητα για την ιατρική παρακολούθηση των ασθενών.

Επίσης, ο Όμιλος είναι δίπλα στην προσπάθεια των ηρώων με τις λευκές και πράσινες μπλούζες: των ιατρών, των νοσηλευτών, αλλά και του συνολικού προσωπικού των νοσοκομείων μας. Έτσι, θα παραδώσει στο υπουργείο Υγείας 40 ειδικής τεχνολογίας φορεία. Λόγω της κατασκευής τους και των συγκεκριμένων μέτρων προστασίας που έχουν, θωρακίζουν το νοσηλευτικό προσωπικό από τη μετάδοση της ασθένειας κατά τη διακομιδή ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ANTENNA, Θοδωρής Κυριακού, δήλωσε ότι: «σε αυτή τη δύσκολη και πρωτοφανή συγκυρία, όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε και να συμβάλλουμε στην αντιμετώπισή της».